Bradutii in ghiveci de la Targul de Craciun vor fi donati timisorenilor. Ce trebuie sa faci ca sa primesti unul

TIMISOARA. Organizatorul Targului de Craciun al Primariei din centrul Timisoarei, Casa de Cultura, vrea sa doneze cei 20 de brazi in ghivece pusi sa impodobeasca Piata Libertatii.

Cei interesati sa-i ia acasa si sa-i planteze trebuie doar sa trimita un mail.

CITESTE SI: Parcarea ramane cu plata la Timisoara doar in zona centrala pana la 1 martie 2022. Vezi tarifele pe ora 

Mailul se va trimite la la adresa [email protected], in perioada 1 – 10 ianuarie 2022, iar titlul mailului trebuie sa fie ”braduti in cartiere”. In corpul mailului trebuie sa treceti adresa exacta, un numar de telefon pentru a putea fi contactat, precum si motivul pentru care doriti un brad.

Primaria Timisoara pune la dispozitie si transportul brazilor spre locul de plantare, insa acest lucru trebuie solicitat in acelasi mail de inscreiere.

Singura conditie pe care v-o pun cei de la Primarie este sa ii plantati pana duminica, 16 ianuarie, si sa trimiteti poze de la operatiunea de plantare in care sa se vada blocul sau locuinta, precum si cei care participa la plantare.

Va reamintim, in primele zile ale Targului de Craciun, acesti braduti au infruntat vantul puternic si au fost pusi la pamant. Ulterior, organizatorii evenimentului i-au reasezat in Piata Libertatii.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Nelu spune:

    Dati bradutii ca si prima de performanta lui Latcau si usristilor din consiliului de administratie Colterm pentru implementare #revolutiabuneiguvernari si a rezultatelor financiare de exceptie. A si inca ceva. Lasati unul si la Dominic pentru implementarea #farapenaliinfunctiipublice cu ajutorul lui Latcau.