Noutati :

Bilete de tratament gratuite pentru pensionarii timiseni. In ce statiuni pot merge?

3 mai, 2015 - 09:57 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Pensionarii din judetul Timis pot merge si in acest an in statiuni balneare pentru a-si trata bolile de care sufera. Zeci de bilete de tratament vor fi oferite gratuit de Casa Judeteana de Pensii.

Cei care sufera de nevroza, reumatism, afectiuni digestive, boli ale sistemului nervos sau cardiovascular pot merge in statiuni precum Lacul Sarat, Moneasa, Amara, Olanești, Pucioasa, Bala, Saturn, Eforie Nord, Slanic Prahova, Neptun, Caciulata, Stana de Vale, Targu Ocna, Tinca sau Tusnad.

Biletele vor fi distribuite incepand din 7 mai, in zilele de luni, marti si miercuri intre orele i08.30-16.00, joi intre orele 08.30-18.00 si vineri intre orele 08.30-13.30.

Care sunt criteriile in baza carora se acorda biletele?

De tratamentul balnear pot beneficia pensionarii sau asiguratii bugetului asigurarilor sociale de stat care au domiciliul sau resedinta in Romania.

De asemenea, biletele vor fi acordate persoanelor care dovedesc existenta unei afectiuni medicale care sa necesite tratament balner.

Pensionarii pot beneficia in cursul unui an calendaristic de un singur bilet de tratament care se acorda individual.

Ce acte va sunt necesare?

Actele necesare eliberarii biletelor de tratament sunt: cerere tip de acordare a biletului de tratament, trimitere de la medicul de familie, cupon de pensie din ultima luna si/sau adeverinta cu venitul brut din ultima luna si buletin de identitate (original + copie xerox).

Cei care beneficiaza de bilete de tratament le pot ridica de la sediul Casei Judetene de Pensii Timis din Timisoara, aflat pe strada Andrei Saguna, nr. 5A.

Mai multe informatii cititi aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...