Noutati :

Beneficiile kinetoterapiei pentru patologia osteoarticulara, discutate intr-un nou simpozion organizat de Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL si CCIAT, la Timisoara

6 octombrie, 2015 - 03:37 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Un nou simpozion organizat de Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL va avea loc, saptamana aceasta, la Timisoara. Tema intalnirii este „Constientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia osteoarticulara”.

Evenimentul va avea loc vineri, in 9 octombrie 2015, de la ora 11, in sala Continental a Hotelului Continental din Timisoara.

Prelegerile vor fi sustinute de profesorul universitar doctor Jenel Marian Patrascu – seful Sectiei de Ortopedie II a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ,,Pius Brinzeu’’ Timisoara si de Lucian Galosi -kinetoterapeut principal, doctor in stiinte medicale.

In cadrul simpozionului, vor fi dezbatute tematici specifice specialitatilor de ortopedie si kinetoterapie, dupa cum urmeaza:

– Actualitati in ortopedia traumatologica si degenerativa in corelatie cu kinetoterapia specializata. Prezinta: prof.univ.dr. Jenel Marian Patrascu

– Evaluarea functionala in recuperare si determinarea disfunctiei;
– Importanta protocolului standardizat in kinetoterapie;
– Recuperarea genunchiului postoperator, directii generale;
– Teste clinice ale sistemul musculoscheletal;
– Algoneurodistrofia post fractura, epifiza distala de radius;
– Documentatia pacientului in kinetoterapie.Prezinta: dr. Lucian Galosi – kinetoterapeut principal

Simpozionul se adreseaza cadrelor medicale, atat medicilor specialisti, medicilor de familie, kinetoterapeutilor cat si tehnicienilor maseuri.

Programul cuprinde, pe langa abordarea tematicii, o sesiune de discutii, pauza de cafea si bufet suedez.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat, structura de economie sociala (SES) creata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de beneficiar al Proiectului “CASE –Competente Antreprenoriale SocialE”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ofera servicii de fizioterapie, kinetorerapie si masaj terapeutic pentru adulti si copii. De asemenea, Centrul sprijina grupurile vulnerabile: persoane din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane provenind din sistemul institutionalizat de protectie a copilului, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, care locuiesc in comunitati izolate, care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat are sediul in comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel: 0256-233950, e-mail: [email protected], www. kinetoklinik.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...