BC Timisoara pierde la limita, la Oradea. Alb-violetii au cedat in ultimele secunde ale meciului disputat joi

Trupa lui Petricevic a avut 15 puncte avans la debutul partii secunde a jocului. Timisorenii au ramas la conducere pana in ultimul minut si au pierdut in final la un singur punct diferenta.
 Alb-violetii au condus cu 5-0 in minutul 1 al meciului disputat in sala Antonio Alexe si au incheiat primul sfert la 11 puncte avans, 20-9. Sfertul al doilea a fost unul mai echilibrat, insa elevii lui Dragan Petricevic au reusit sa-si mareasca avantajul pana la pauza, la 13 puncte(26-36).
Ecartul a ajuns chiar la 15 puncte imediat dupa reluarea jocului(26-41), insa gazdele au reusit imediat o serie de 6 puncte consecutive(32-41) si s-au apropiat la 9 puncte, iar in minutul 29, oradenii erau la doar patru puncte in spatele timisorenilor(44-48), dupa ce au mai bifat 5 puncte consecutive doar din arunari libere. Totusi inainte de finalul sfertului trei, Jovanovic avea sa mai puna trei pucte in contul timisorenilor, care inaintea ultimelor zece minute conduceau cu 51-44.
In ultimul sfert insa, ‘leii” din Banat au reusit sa mai inscrie doar 7 puncte. Totusi, banatenii au ramas la timona pana in ultimul minut(54-58). Au urmat insa doua pluncte plus o aruncare libera transformata de Denison si reusita lui Subotic, cu zece secunde inainte de final si CSM Oradea si-a apropriat victoria la un singur punct diferenta(59-58).
Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun marcator al partidei cu 25 de puncte. Pentru BC Timisoara au mai inscris Fenn si Lapuste, cate 9 puncte, Conley(8 puncte), Gacesca(4 puncte), Toth(2 puncte) si Vasojevic(1 punct).
De la gazde s-a remarcat Vujadin Subotic(16 puncte) si Denison(11 puncte).
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.