Noutati :

Bazin modernizat, la o scoala din Timisoara. Poate fi inchiriat de timisoreni si se pot organiza si concursuri de inot. FOTO!

11 noiembrie, 2016 - 03:09 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Dupa un an de munca, o scoala din Timisoara beneficiaza de un bazin de inot renovat complet si adus la standardele anului 2016. Elevii vor trebui sa mai astepte insa cel putin o saptamana pana sa intre in apa.

Scoala generala numarul 30 din zona Soarelui are de astazi un bazin modernizat din toate punctele de vedere. Acesta a fost rebetonat si ‘tapitat’ cu gresie albastra. Instalatia de alimentare a bazinului a fost si ea inlocuita in totalitate, au fost montate scari noi pentru iesirea din apa si au fost create 5 culoare de inot.

De asemenea, pe langa bazin au fost montate dusuri noi, si au fost refacute si vestiarele, care sunt pozitionate in cele doua capete ale bazinului.

S-a impus o reparatie capitala. Ea a fost facuta dupa un proiect foarte bun si executia, din cate am apucat sa vad, este una si ea de calitate, si valoarea lucrarilor a fost de 500.000 de lei, evident, banii au venit de la bugetul local. Sunt foarte bucuros si m-a incantat bucuria copiilor, care pur si simplu au exultat cu totii. Dam acest bazin in folosinta si copiii se vor putea bucura de el, unii pentru prima data. este un bazin foarte bun si Scoala Generala 30 este una cu o infrastructura scolara foarte buna, cu un corp profesoral exceptional„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Pe langa elevii scolii generale numarul 30, si alti timisoreni pot sa vina sa inoate in bazin, bineinteles contracost. Cei care vor dori sa invete sa inoate vor fi asistati de instructori, care deocamdata sunt in numar de trei.

Bazinul s-a putut inchiria cu 65 de lei pe culoar ora, plus 15 lei utilitatile. Acum dorim sa ridicam tariful la 80 de lei pe culoar plus 20 de lei utilitatile, adica 100 de lei culoarul pe ora, si pot sa inoate pana la 10 persoane pe culoar pentru ca se face un circuit avand iesiri pe ambele parti…In acest moment nu stiu cum merg inchirierile. Daca vom pastra colaborarile pe care le-am avut pana in noiembrie anul trecut, am fi undeva la limita. Timpul o sa dovedeasca acest lucru. De aceea nu am coborat optionalul de inot la clasele pregatitoare si clasele intai, am ramas doar cu 3 instructori la clasele a II-a, pentru ca atat putem plati„, a declarat Mihaela Sora, directorul Scolii Generale numarul 30.

Elevii nu vor putea sa intre de luni in bazin, ci vor trebui sa mai astepte o saptamana, pana cand temperatura apei va ajunge la un nivel care sa permita intrarea copiilor. In bazinul din zona Soarelui vor putea fi organizate si concursuri, insa acestea nu vor putea fi de nivel olimpic, bazinul neavand dimensiunile standard impuse.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...