Noutati :

Bataie pe contractul de 5 milioane de euro pentru amenajarea Complexului Sportiv de cartier din zona Lipovei. 8 firme vor sa-l construiasca

19 august, 2020 - 08:52 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa ce la primele doua licitatii s-a inscris doar cate o firma, si pe rand oferta a fost descalificata, a treia incercare ar putea fi cu noroc pentru viitorul Complex sportiv de cartier din zona Lipovei, planuit de ani de zile de Primaria Timisoara.

CITESTE SI: 5 firme vor sa aprinda lumina, dirijat si inteligent, in Parcul Botanic din Timisoara, cu 700.000 de euro, bani europeni 

La cea de-a treia licitatie, la termenul limita de depunere a ofertelor s-au inscris nu mai putin de 8 firme: SIALCO SRL, FRANGOMY SOLUTIONS, MANAGEMENT ASSESS, Popp & Asociatii Management, DELTA TAPAE, S.C. BRAYTIM S.R.L., ADAM’S CONSTRUCT, YORK & WEBER.

Cele 8 oferte sunt acum in evaluare.

Conform documentatiei, constructorul care va fi declarat castigator trebuie sa execute „lucrari pentru obiectivul de investitie: „Complex sportiv zona Lipovei (bazin de inot acoperit, bazin de inot in aer liber, terenuri de tenis, teren multifunctional, alte amenajari interioare si exterioare) str. Verde, Silistra – Zona Lipovei, Timisoara”, in conformitate cu Proiectul Tehnic (parte scrisa si desenata)„.

Complexul sportiv urmeaza sa se intinda pe o suprafata de 11.000 de metri patrati, unde se vor amenaja bazine de inot, terenuri de tenis, un turn de catarat, dar si o sala de sport multifunctionala, in care se vor putea practica mai multe sporturi. De asemenea, in exteriorul constructiei urmeaza sa fie realizata si o parcare, cu putin peste 100 de locuri.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la 24,6 milioane de lei, adica putin peste 5 milioane de euro. Complexul ar trebui sa fie gata in 12 luni de la incredintarea contractului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Din nou, nu am vazut nici o stire relativa la vreo licitatie privind primele 3 (5, 7) parcari supra/sub -terane de cate 300 – 700 locuri din centru. Nici macar la cea ptr noul spital de copii.
    De fapt ma intreb la care candidat de primar apare/ reapare aceasta tema.