Noutati :

Banca Mondiala asista ADR Vest intr-un studiu privind competitivitatea printr-un proiect european de 3 milioane de lei

10 septembrie, 2012 - 12:09 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Banca Mondiala va efectua, timp de 9 luni, la Timisoara, un studiu privind competitivitatea in cadrul ADR Vest. Este vorba de un proiect cu bani europeni nerambursabili, in valoare de 3 milioane de lei.

Este pentru prima data cand Banca Mondiala efectueaza un astfel de studiu pe o regiune, in conditiile in care pana acum astfel de studii se faceau doar la nivel national. Concret, reprezentantii Bancii Mondiale vor studia competitivitatea regiunii de Vest pentru a vedea pe ce sectoare se poate dezvolta in perioada 2014-2020. Cu alte cuvinte, ce domenii se preteaza pentru o reala crestere in urmatorii ani si unde sa fie directionate investitii importante.

Acest studiu se va face in baza unui proiect de aproximativ 3 milioane de lei, bani nerambursabili sositi prin Programul National de Asistenta Tehnica.

Prin aceast studiu ne gandim de pe acum la modul vom pregati regiunea pe perioada 2014-2020. Acest proiect consistent ne da sansa sa avem o asistenta buna pentru Agentie„, a declarat Sorin Maxim, directorul ADR Vest.

Proiectul are o durata de 9 luni, incepand chiar din septembrie si poarta numele „Servicii pentru cresterea competitivitatii si specializare inteligenta in Regiunea Vest„.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...