Banat Agralim, cea mai mare expozitie din domeniul Agriculturii, de la Timisoara, vine cu multe surprize pentru vizitatori

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara, impreuna cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, alaturi de alti parteneri, pregatesc cea de-a XVI-a editia a Banat Agralim unde se anunta o multime de surprize pentru cei care ii vor trece pragul.

Expozitia va avea loc in perioada 8-10 iunie, in incinta Universitatii de Stiinte Agricole din Calea Aradului, acolo unde gazdele s-au pregatit pentru a primi un numar cat mai mare de vizitatori. Daca anul trecut peste 20.000 de oameni au fost prezenti la cea mai mare expozitie din domeniul agriculturii, anul acesta organizatorii se asteapta ca numarul sa fie cu mult depasit.

Aceasta, deoarece mult mai multi expozanti vor participa la editia din acest an, acestia avand standuri si in noi locatii din campusul universitar.

Cei mai mici vizitatori, copiii, vor avea parte de surprize care ii vor incanta peste masura.

Nu vor lipsi animalele domestice, dar si demonstratiile ”in camp” cu masini si utilaje agricole, conferinte, seminarii si work-shop-uri cu tematica specifica.

Pe durata desfasurarii expozitiei, se vor organiza concursuri de echitatie si dresaj canin, show-uri gastronomice, momente artistice si o tombola.

Programul de vizitare este intre orele 9.00 si 18.00, de vineri pana duminica, iar intrarea este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.