Avanseaza lucrarile la noile corpuri de cladiri de la Generala 30 din Timisoara. Trebuie sa fie gata la inceputul anului viitor

TIMISOARA. Incepute in ianuarie 2022, lucrarile la cele doua noi corpuri de cladire de la Scoala Gimnaziala 30 din Timisoara au ajuns la jumatate. A fost complet finalizat procesul de ridicare a celor doua cladiri, s-au montat geamurile, iar in perioada urmatoare se va interveni la finisaje.

CITESTE SI: Timisoara si Brasov au cele mai scumpe bilete de transport in comun din Romania

Cele doua noi corpuri de cladire au fost ridicate, urmeaza sa fie finisate si sa fie aplicate termosistemele pe fatade.

Noile cladiri au o suprafata totala construita de 3.255 mp, astfel ca se vor obtine in plus 6 sali de clasa si spatiile functionale necesare la corpul D si 10 sali de clasa si spatiile functionale necesare la corpul E„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

In noile cladiri vor isi vor desfasura activitatea aproximativ 100 de profesori, dar si personal nedidactic. In total, intreaga scoala va putea gazdui peste 2.000 de elevi, odata ce noile constructii vor fi date in folosinta.

Investitia se ridica la aproximativ 20 de milioane de lei, bani europeni, iar termenul pana la care trebuie sa fie gata intreaga investitie este ianuarie 2024.

Lucrarile sunt facute de asocierea SC T.T.&Co Solaria Grup SRL si Euras, printr-un proiect al vechii administratii, contractul fiind semnat in toamna lui 2020.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Teddy spune:

    scoala ctitorita de voievodul N. Robu- asa zis si cel mai ultracinstit dintre pamanteni .