Noutati :

Automobilistii timisoreni, pentru al 8-lea an consecutiv pe lista premiantilor Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Timis

18 decembrie, 2013 - 09:17 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Pilotii de automobilism si karting din judetul Timis care au obtinut rezultate deosebite anul acesta in competiile nationale si judete au fost rasplatiti la Gala sportului timisean.

Pentru al 8-lea an consecutiv, sportivii timiseni de la automobilism si karting au fost inclusi de reprezentantii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si ai Consiliului Judetean Timis in Topul celor mai buni sportivi timiseni.
Sportivii nominalizati si premiati la festivitate de la CJT sunt: Leonard Borlovan, care la varsta de 12 ani a fost declarat vicecampion national la karting Clasa Max(pentru 14-15 ani), Isabela Isac, campioana de karting in judetul Timis, Victor Nagy(campion de karting al judetului Timis), Darco Pelici si Mihai Preunca, sportivi care au reusit rezultate deosebite la automobilism, categoria debutanti, Alexandru Krepelka, Raul Tudoreanu si Marius Giurisici, care s-au remarcat in competitiile automobilistice dedicate seniorilor.
Iata rezultatele complete reusite anul acesta de pilotii timisoreni premiati de catre DJST.
Karting:
Leonard Borlovan-vicecampion national Clasa Max(pentru 14-15 ani)
Isabela Isac -campioana Clasa Supersport Seniori
Victor Nagy-campion Clasa Supersport Puffo, locul 2 si vicecampion Clasa Supersport Seniori
Automobilism debutanti:
Darco Pelici- campion national debutanti (copii cu varsta intre 10-16 ani) in Campionatul National de Automobilism 2013 si campion debutanti in Campionatul de Automobilism Timis 2013
Mihai Preunca -locul 2 si vicecampion debutanti (copii cu varsta intre 10-16 ani) in Campionatul de Automobilism Timis 2013,locul 3 debutanti in Campionatul National de Automobilism 2013
Automobilism seniori:
Alexandru Krepelka- campion national Open si campion national Clasa 3 in Campionatul National de Automobilism  2013, campion Open si campion Clasa 3 in Campionatul de Automobilism Timis 2013
Raul Tudoreanu- campion national la Clasa 1, vicecampion national Open si vicecampion national Clasa 2 in Campionatul National de Automobilism 2013, campion Clasa 1,campion Clasa 2, locul 2 si vicecampion Open in Campionatul de Automobilism Timis 2013.
Marius Giurisici-locul 2 si vicecampion national Clasa 3 in Campionatul National de Automobilism 2013,locul 2 si vicecampion Clasa 2,locul 3 Clasa 1 si locul 3 Clasa 3 in Campionatul de Automobilism Timis 2013.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...