Noutati :

Autogara din Piata Iosefin s-ar putea desfiinta! Vezi ce planuri are Consiliul Judetean Timis!

28 mai, 2013 - 11:17 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierul judetean al PDL, Sorin Cociobea l-a intrebat, in plenul CJT pe presedintele Titu Bojin care este situatia autogarii din Timisoara si daca aceasta ar putea intra intr-un proces de reabilitare.

In ce priveste autogara, stim ca este un obiectiv important al judetului Timis, cand ar putea intra intr-o reabilitare totala?„, a intrebat Cociobea.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a dezvaluit ca intentioneaza sa propuna desfiintarea autogarii din Piata Iosefin si construirea altor doua sau trei, in Timisoara.

Legat de autogara, exista posibilitatea de a gasi o alta locatie pentru ca cea de langa Piata Iosefin este improprie. Aceste autogari, ar trebui sa fie 2-3, sa fie dirijate inspre zonele in care sunt cursele, ca cei din calea Lugojului de exemplu sa nu traverseze tot orasul. Trebuie sa ne punem in concordanta cu transportatorii„, a spus Bojin.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...