Noutati :

Autobuzele de pe doua linii circula deviat la Timisoara

25 iulie, 2022 - 01:05 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Doua dintre autobuzele Societatii de Transport Public Timisoara vor circula pe rute usor modificate pana la inceputul lunii august. Motivul il reprezinta lucrarile de reasfaltare care se fac pe strada Andrei Saguna si pe Calea Dorobantilor.

CITESTE SI: Seceta teribila care a tradat cetatea, a uscat mlastina si a oferit cale libera otomanilor spre fortificatii. Ziua in care cu aproape 500 de ani in urma Timisoara cadea in mainile turcilor 

Este vorba despre autobuzele de pe liniile 28 si 29, care vor avea trasee modificate pana in 7 august.

Linia M29
– intre V. Economu si Pod Ghiroda vor circula pe traseul existent; intre Pod Ghiroda si V. Economu vor circula pe traseul Pod Ghiroda (pe traseul existent pana pe Calea Ghirodei) – dreapta pe strada Turda – stanga pe strada Orastie – stanga pe Calea Dorobantilor – V. Economu unde intoarce.

Linia 28
– pentru zilele lucratoare, de luni pana vineri: intre V. Economu si Crisan vor circula pe traseul V. Economu – Calea Dorobantilor – strada Palmierilor – strada Matasarilor – stanga pe strada Lalelelor – dreapta pe strada Behela – stanga pe strada Uzinei – apoi pe traseul existent pana in Crisan; intre Crisan si V. Economu vor circula pe traseul Crisan (pe traseul existent pana pe strada Uzinei – dreapta pe strada Matasarilor – dreapta pe strada Palmierilor – stanga pe strada Alpinistilor – stanga pe strada Orastie – stanga pe Calea Dorobantilor – V. Economu unde intoarce; pentru zilele de sambata si duminica, intre Parcul Uzinei si Crisan se circula pe traseul actual; intre Crisan si Parcul Uzinei  se circula pe traseul existent pana pe strada Uzinei – dreapta pe strada Matasarilor – dreapta pe strada Palmierilor – stanga pe strada Alpinistilor – stanga pe strada Orastie – stanga pe Calea Dorobantilor – V. Economu – Calea Dorobantilor – Pod Mihai Viteazul – strada Andrei saguna.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...