Noutati :

Autobuze ‘inspumate’, aplauze pentru seful Societatii de Transport si 20 de Armonii pe linii in Timisoara, in prima zi de scoala. Anuntul primarului Nicolae Robu

9 septembrie, 2018 - 01:19 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. In pragul noului an scolar, primarul Nicolae Robu ii asigura pe timisoreni ca din 10 septembrie vor gasi mai multe mijloace de transport in comun pe trasee.

CITESTE SI: Liniile de tramvai din Timisoara care vor intra in reabilitare. Toata nadejdea e in banii europeni 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul tine sa le arata calatorilor ca se spala autobuzele, tramvaiele si troleibuzele si anunta aparitia simultana a 20 de tramvaie Armonia pe linii.

Programul de functionare al mijloacelor de transport in comun prin Timisoara va fi unul special in prima zi de scoala.

Primarul Nicolae Robu precizeaza si pe ce linii vor fi suplimentate mijloacele STPT din 10 septembrie.

NOUĂ CONDUCERE, NOUĂ ABORDARE! BRAVO, TINERE NICU BITEA! DE AȘA UN DIRECTOR GENERAL AVEA NEVOIE SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC A TIMIȘOAREI!

Am promis că 2018 va fi anul unui salt substanțial în calitatea serviciilor de transport public din Timișoara! Ei bine, recent am anunțat:
* suplimentarea de la 4 la 6 a numărului de autobuze de pe linia 33
* suplimentarea de la 6 la 8 a numărului de tramvaie de pe linia 4
* creșterea de la 6 la 13-15 a numărului de tramvaie Armonia aflate zilnic pe trasee
* introducerea și pe linia 4 a tramvaielor Armonia (3-4 din cele 6-8)
ASTĂZI, ANUNȚ CĂ DE MÂINE VOM AVEA 20 DE TRAMVAIE ARMONIA -AȚI ÎNȚELES BINE: 20 SUPERBE, CONFORTABILE, EFICIENTE, ÎNTR-UN CUVÂNT: FOARTE BUNE, TRAMVAIE ARMONIA!- PE TRASEELE ORAȘULUI!
Mâine, zi specială -prima zi de școală-, STPT asigură un program special de transport public între orele 6.00-12.00, cuprinzând un plus de 22 se mijloace pe trasee față de programul normal:
* 6 tramvaie în plus, deci, în total 40 tramvaie
* 7 troleibuze în plus, deci, în total 35 troleibuze
* 9 autobuze în plus, deci, în total 56 autobuze
TOTAL MIJLOACE: 131!

Menționez că s-a acționat în regim de campanie și pt spălarea mijloacelor, așa cum pozele o arată!

Și mai menționăm și că SALARIILE TUTUROR ANGAJAȚILOR STPT SUNT LA ZI ȘI DEPUNEM TOATE EFORTURILE CA LA ZI SĂ RĂMÂNĂ!„, a notat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de pe reteaua de socializare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Uau, ce eveniment epocal, memorabil, spala RATT-ul autobuzele pentru publicul calator! Mai imputitilor, asta ar trebui sa fie o practica curenta, nu un eveniment singular, facut o data pe an!

  2. Pare sa fie bine ce se intampla, in zilele urmatoare vom vedea asta. Nu pot insa sa nu observ abordarea psihopata a problemei: incepem cu laude despre controversatul Batea, caruia i se atribuie merite colosale inainte de a vedea rezultatele, apoi despre sine: „am promis ca”, etc, si mai la urma aflam si ce s-a facut. Adica la inceperea scolii societatea de transport public scoate pe strada mai multe mijloace de transport, asa cum s-a facut in fiecare an de aproape 150 de ani incoace.

  3. Doar în prima zi de școală ….restul 364 de zile ???? Deci dimineață toți conducătorii de tramvaie ….trolebuze …autobuze …și cei liberi sau în cocediu se vor prezenta la sediu …. că nu au destui oameni care să facă față la o asemenea promenadă !!!!