Noutati :

Au furat gaze naturale in valoare de aproape trei milioane de lei. 46 de cazuri numai in Timis!

3 februarie, 2014 - 12:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. In judetul Timis au fost inregistrate 46 de cazuri de consm fraudulos de gaze naturale, numai anul trecut, iar la nivelul tarii aproximativ 1.500 de cazuri. Valoarea gazului furat se ridica la trei milioane de euro.

In urma acestor furturi, o persoana a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru deteriorarea echipamentelor de masurare a consumului si pentru complicitate la furt calificat de gaze naturale.

Reprezentantii E. On Gaz atrag atentia ca prin modificarea sau sustragerea de componente din instalatiile de gaze naturale, se expun pericolelor de incendii si explozii atat persoanele care comit asemenea fapte, cat si cele care se afla in vecinatate. Totodata, consumatorii sunt afectati direct, prin intreruperea alimentarii cu gaze naturale.

Consumatorilor li se recomanda sa nu accepte ofertele venite din partea anumitor persoane si sa nu permita accesul acestora la instalatiile proprii sau ale distribuitorului licentiat de gaze naturale pentru efectuarea unor modificari de orice natura, menite a impiedica inregistrarea cantitatilor reale de gaze naturale consumate.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. si unde e problema? politicienii impreuna cu corporatiile multinationale au furat gaze si petrol si aur si banci si fabrici si terenuri si vapoare in valoare de sute de miliarde