Noutati :

Atentie, soferi! Se inchide traficul pe bulevardul Sudului din Timisoara, mai multe ore in fiecare zi pana la Craciun

17 august, 2020 - 03:38 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Nu se va circula, pana la sfarsitul anului, pe unul dintre cele mai tranzitate bulevarde din Timisoara. Dupa ce in urma cu mai bine de o luna a fost predat amplasamentul pentru lucrarile de modernizare si extindere. Reprezentantii Primariei anunta ca, pana in decembrie, aici vor fi instituite restrictii de trafic, in anumite intervale orare.

„În vederea realizării proiectului de extindere și modernizare a bd. Sudului, se va proceda la închiderea circulației auto pe bd. Sudului, pe tronsonul cuprins între bd. L. Rebreanu și str. Oglinzilor din data de 18.08.2020 până în data de 20.12.2020 în intervalul orar 09,00-17,00 în vederea realizării lucrărilor de excavație rețea de canalizare și alimentare cu apã, canalizație tehnicã, demolare trotuare existente, execuție parte carosabilã și locuri de parcare”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

In afara orarului precizat, circulatia se va desfasura fara restrictii.

Va reamintim, Bulevardul Sudului a intrat in reabilitare, la inceputul lunii iulie. Va fi extins la 4 benzi de circulatie, intre bulevardul Rebreanu si fosta strada Lidia. Pe marginea soselei vor fi facute parcari si trotuare, dar si piste de biciclete.

Santierul nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 luni. Valoarea totala a investitiei in modernizarea bulevardului Sudului se ridica la peste 2 milioane de euro, iar durata de executie este de 10 luni.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu am inteles pana acum de ce „lucrarile in forta” incep intotdeauna in lunile august -septembrie! Ca sa fie oprite, din motive obiective din noiembrie pana in martie? De ce nu incep in martie? Ca pana in septembrie au timp frumos si destul sa faca ceva!