Noutati :

Atentie soferi, s-a deschis santierul in Piata Balcescu din Timisoara! Se va circula cu restrictii pana la finalizarea lucrarii!

5 august, 2013 - 05:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Traficul rutier a fost inchis pe prima bretea de circulatie din Piata Balcescu, din Timisoara pentru lucrarile de reamenajare a intersectiei. Locul a fost ingradit, iar primele utilaje si-au facut aparitia si au inceput lucrul.

Soferii sunt atentionati de catre Primaria Timisoara ca pana la inceperea anului scolar, la jumatatea lunii septembrie, cand se preconizeaza a fi incheiate lucrarile in zona, se va circula cu restrictii.

Astfel, taficul rutier nu va fi complet inchis in nici un moment in timpul lucrarilor, insa restrictiile de trafic vor fi aplicate in 3 etape.

Etapa 1 – se inchid complet bretelele de circulatie din partea laterala a pietei. Circulatia se desfasoara normal pe benzile din mijlocul intersectiei.

Etapa 2 – se deschid traficului bretelele de circulatie si se lucreaza cu restrictii la benzile din mijlocul intersectiei.

Etapa 3 – se reamenajeaza alveolele si statiile de taxi cu restrictii partiale de circulatie in zona afectata.

Luni, la inceperea lucrarilor, pe santier au fost prezenti viceprimarul Dan Diaconu si seful Directiei Tehnice, Culita Chis, alaturi de arhitectul-sef.

La finalul lucrarilor, intersectia din Piata Balcescu va fi prevazuta cu un sens giratoriu.Termenul de executie este de 4 luni, insa pana la inceperea anului scolar va pleca de pe acest santier si ultimul utilaj. Valoarea lucrarii este de 1.114.959 lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cind vedem si noi,muritorii de rind o schita,barem….