Noutati :

Un articol din Opinia Timisoarei a declansat „rascoala online“ in Banloc. Vezi aici noi dezvaluiri incendiare!

21 aprilie, 2011 - 10:17 AM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: ANCHETE
80

Banloc

Un articol publicat de saptamanalul Opinia Timisoarei in data de 18 februarie 2011 a declansat o adevarata revolta online in localitatea Banloc. In cele doua luni trecute de la dezvaluirea unor afaceri in care este implicat primarul Cornel Tota, care au ajuns in atentia procurorilor anticoruptie, pe site-ul ziarului nostru, www.opiniatimisoarei.ro, au fost postate peste 400 de mesaje, fiecare continand informatii inedite despre modul in care este administrata una dintre cele mai bogate comune din Timis.

Revolta banlocenilor nu a ramas doar la stadiul de texte anonime postate pe internet, ci a luat si forma unor noi denunturi penale la organele de urmarire penala. O parte dintre documentele care dovedesc tranzactiile imobiliare care au avut ca obiect terenuri intravilane sau imobile publice din Banloc au ajuns si la redactia ziarului nostru, astfel ca suntem in masura sa le facem publice.

De altfel, reluarea subiectului Banloc a fost incurajata de un mesaj postat pe site-ul Opiniei Timisoarei, in care ni se recomanda sa continuam acest demers jurnalistic. “Am un mesaj special pentru autorul articolului care, intr-adevar, a zguduit Banlocul. Intrucat in urma acelui articol au aparut tabere adverse si s-a creat o tensiune destul de neplacuta in comunitate, care nu se stie cum va evolua si ce intorsatura vor lua lucrurile, va rog respectuos incercati sa investigati in calitate de jurnalist pe mai departe in ce stadiu se afla reclamatia cu pricina. Eu sper ca oamenii legii sa-si faca datoria, dar dupa cate se vad pe la televizor – dati-mi voie sa am indoieli”, ne scrie unul dintre cei peste 8000 de oameni care au citit articolul in discutie…

Jonglerii cu case si terenuri in favoarea cetateanului italian Pietro Baldelli

Italianul Baldelli cumpara 2 imobile cu 8.500 de euro

Din noile documente sosite pe adresa redactiei, xerografiate din arhivele primariei in ciuda masurilor de paza maxima instituite de primar, cateva contracte de vanzare-cumparare ne-au atras atentia in mod deosebit. In primul rand, este vorba despre contractul autentificat sub nr. 1703/10 iulie 2008 de catre notarul Ana-Stefania Ciobanu, prin care se parafeaza achizitionarea de catre primarul Cornel Tota a unui teren intravilan in suprafata de 10.299 mp, contra sumei modice de 18.695,25 lei. In conditiile in care terenul apartinea Primariei Banloc, iar primarul nu putea fi si vanzator, si cumparator, domnia sa l-a imputernicit pe Ion Bizian sa reprezinte interesele comunitatii in calitate de administrator public. In vederea taxarii, bunul a fost evaluat conform expertizelor intocmite pentru Camera Notarilor Publici Timisoara la suma de 182.500 lei, adica de zece ori mai mult decat pretul achitat de primar. Alte doua tranzactii care pot atrage atentia oricarui politist sau procuror mai vigilent sunt cele cu numerele 2277 si 2278, autentificate in aceeasi zi, 23 octombrie 2008, de notarul public Camelia Lacatus. Ambele contracte de vanzare-cumparare consfintesc trecerea in proprietatea cetateanului italian Pietro Baldelli a nu mai putin de… cinci imobile din Banloc.

Astfel, prin contractul nr. 2277, sotii Cornel si Maria Tota vand catre SC Roman Green SRL, reprezentata de Pietro Baldelli, imobilele situate in Banloc la numerele cadastrale 2978/1/11 si 2978/1/10/a/2, in suprafata de 1557 mp, respectiv 7350 mp. Pretul tranzactiei a fost de numai 31.759 de lei, echivalentul a 8.844 de euro. In aceeasi zi, alte trei imobile din Banloc sunt vandute italianului amator de chilipiruri imobiliare. De aceasta data, un pic mai scump. Asadar, aceleasi doua persoane, sotii Cornel si Maria Tota, vand imobilele cu numerele cadastrale 2978/1/11, 2978/1/14/a/1 si 2978/1/10/b, cu suprafetele de teren aferente de 10.299 mp (al doilea) si 3403 mp (al treilea), contra sumei de 196.867 de lei. La pretul zilei, echivalentul a 55.000 de euro. Pentru cititorii atenti, trebuie sa aratam ca imobilul cu teren in suprafata de 10.299 mp este acelasi cumparat de primar, de la Primarie, in data de 10 iulie 2008, contra sumei de 18.695 de lei. Un mic artificiu imobiliar prin care primarul a bagat in buzunar peste 50.000 de euro.

Portret robot pentru urmatorul primar din Banloc

Printre reactiile grabite ale primarului Cornel Tota provocate de aparitia in presa a unora dintre afacerile sale din Banloc, la loc de cinste s-a situat punerea in posesie cu teren a localnicilor care asteptau de cativa ani aceasta minune. “Erau locuitori in Banloc care asteptau de cativa ani sa fie pusi in posesie conform Legii 247/2005. Acest lucru s-a intamplat, in mod surprinzator, abia luna trecuta, ca reactie la revolta populatiei care a citit articolul din Opinia Timisoarei”, spune Aurel Traiconi, persoana care a sesizat justitia asupra neregulilor edilitare din Banloc. Acest aspect a fost sesizat si de un alt cetatean din Banloc, participant la rascoala online impotriva primarului, care se semneaza cu pseudonimul “Un dobitoc”: “In legatura cu Legea 247/2005, privind retrocedarea unor suprafete de pamant pe raza localitatii Banloc! Comisia judeteana de fond funciar Timis i-a validat in anul 2007 pe toti cei care erau indreptatiti, dupa lege, sa primeasca pamant, iar dvs. i-ati pus in posesie doar in MARTIE 2011! De ce asa tarziu, adica dupa patru ani? Ce afaceri ati mai facut?”, se intreaba retoric cititorul.

Primarul cumpara alti 10.000 mp de la Primarie

“Da, bine spus ca nu-l intereseaza primaria, ci doar postul de primar! Nu mai stiu cateodata daca e de condamnat sau de apreciat faptul ca un om de genul Tota reuseste sa invarta pe degete o comuna intreaga. Daca cumva reusim sa-l schimbam, trebuie cumva sa ne asiguram ca urmatorul primar sa nu mai poata face absolut ce vrea in primarie. Asta numai avand un consiliu adevarat, cu oameni de caracter, cu putina demnitate, greu de cumparat, putin curaj si, nu in ultimul rand, sa nu fie marionetele nimanui”, spune Alex.

In acelasi registru poate fi inclus si comentariul care face portretul robot, in zece puncte, al urmatorului primar. “Cel ce ar putea urma la primarie trebuie sa aiba urmatoarele calitati: 1.Sa fie banatean sau banlogean 100%. 2.Sa fie inteligent, nu neaparat scolit. 3 Sa fie bun politician, dar nu fals. 4.Sa aiba caracter. 5. Sa fie familist. 6.Sa stie sa se inconjoare de profesionisti chiar cu riscul ca la urmatoarele alegeri va pierde in favoarea unui subaltern care s-a dovedit a fi mai bun decat el. 7.Sa fie corect, cinstit in limitele acceptate de consiliu. 8.Sa isi faca un consiliu cu oameni competenti. 9.Sa promoveze functionari publici buni, care sa fie adevarati promotori. 10. Sa faca mai mult pentru comunitate decat pentru el personal”.

Comentariile lui Alex au enervat-o de-a binelea pe Viorica din Banloc. “Stimate domn sau doamna Alex! Stiu ca faci parte din Consiliul Banloc, ca altfel nu ai sti ce se petrece acolo in sedinta. Sa nu-ti fie frica ca vei fi identificat, ca nu intereseaza pe nimeni ce aberatii sustii dumneata!”.

In ciuda eforturilor noastre, nu am reusit sa luam legatura cu primarul Cornel Tota pentru a-si spune opinia vizavi de noile acuzatii. In aceste conditii, reluam explicatia sa din articolul precedent: “Tot ce se spune acolo, in denunt, sunt minciuni. Ma astept la controale, stiu ca a depus dosarul peste tot, dar o sa demonstrez ca sunt nevinovat. In cazul in care domnul Traiconi va candida la Primarie, nu cred ca va avea increderea oamenilor!”

Comentarii postate pe www.opiniatimisoarei.ro

Aurel Traiconi
“Erau locuitori in Banloc care asteptau de cativa ani sa fie pusi in posesie conform Legii 247/2005. Acest lucru s-a intamplat, in mod surprinzator, abia luna trecuta, ca reactie la revolta populatiei care a citit articolul din Opinia Timisoarei.”

Anonim
“In legatura cu Legea 247/2005, privind retrocedarea unor suprafete de pamant pe raza localitatii Banloc! Comisia judeteana de fond funciar Timis i-a validat in anul 2007 pe toti cei care erau indreptatiti, dupa lege, sa primeasca pamant, iar dvs. i-ati pus in posesie doar in MARTIE 2011! De ce asa tarziu, adica dupa patru ani? Ce afaceri ati mai facut?”

Alex
“Da, bine spus ca nu-l intereseaza primaria, ci doar postul de primar! Nu mai stiu cateodata daca e de condamnat sau de apreciat faptul ca un om de genul Tota reuseste sa invarta pe degete o comuna intreaga. Daca cumva reusim sa-l schimbam, trebuie cumva sa ne asiguram ca urmatorul primar sa nu mai poata face absolut ce vrea in primarie. Asta numai avand un consiliu adevarat, cu oameni de caracter, cu putina demnitate, greu de cumparat, putin curaj si, nu in ultimul rand, sa nu fie marionetele nimanui”

Viorica
“Stimate domn sau doamna Alex! Stiu ca faci parte din Consiliul Banloc, ca altfel nu ai sti ce se petrece acolo in sedinta. Sa nu-ti fie frica ca vei fi identificat, ca nu intereseaza pe nimeni ce aberatii sustii dumneata!”Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 80comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Nu credeam ca vor aparea actele de vanzare a caselor catre italian! E de notorietate ca primarul a facut o droaie de afaceri cu Pietro, cum il stie lumea in Banloc. Aparitia acelor contracte denota ca reclamantii s-au pregatit foarte bine inainte de a incepe cu acuzatiile. Va dati seama ca acele contracte nu au putut fi sustrase decat din arhiva personala a primarului sau a italianului

  • Nu stiu exact daca e vina lui tota pentru faptul ca i s-a aprobat cumpararea terenurilor cu o zecime din pretul evaluatorilor.Mai degraba cred ca consilierii ar putea fi trasi la raspundere pentru asta.Stiu ca s-a intamplat asa ceva la Deta cand consilierii au platit diferenta.Iar pentru faptul ca a vandut imobilele si terenurile cumparate de 10 ori mai scump eventual pot sa-i ia impozit pe profitul facut dar in nici un caz nu atrage raspunderea penala fapta respectiva.De dragul spectacolului si al senzationalului nu as vrea sa ne indepartam de esenta.Sunt sigur ca tota a facut multe porcarii dar atata timp cat a reusit sa dea girul legalitatii(prin consilieri) hotiilor lui nu-mi ramane decat sa zic ca furat legal.Daca vreti sa-l infundati cautati ceva ilegal iar daca nu puteti demonstra nimic atunci totul n-a fost decat praf in ochi.Din pacate pana nu vad vreun rezultat al vreunei anchete totul ramane la stadiul de intentie.Ca apa sfintita :nu face nici bine nici rau.Mai straduiti-va.

   • Domnule Rares, nu stiu exact unde este granita legalitatii la faptele lui Tota, insa daca vi se pare firesc ca primarul comunei sa vanda 5 case in aceeasi zi unei terrte persoane, nu conteaza natia, inseamna ca nu va intereseaza moralitatea celui pe care-l aveti in fruntea obstii! Cu asemenea atitudinea echivoca din partea cetatenilor, Tota va mai prinde sigur 2 mandate, atata cat ii mai trebuie sa parjoleasca tot, sa nu mai ramana nimic de furat pentru ceilalti. Moralitatea unui conducator mi se pare mult mai importanta decat angajarea faptelor sale in cel mai deplin drept! Paste Fericit!

 2. Ș O C ! Pentru UNII dar și pentru ceilalți. Acum ce mai puteți spune despre dl punct toța ? Are marea calitate , despre care unii aveau doar îndoieli până acum ,de a-i minți și fura, pe față, pe toți cei cu care a intrat în contact pe parcursul mandatelor ca primar al Banlocului.Dl punct toța , dacă vă bate gândul să vă dați DEMISIA ,credem că ar fi cea mai înțeleaptă decizie pe care ați lua,ACUM !

  • Buna idea sa-si dea demisia.N-ar mai trebui sa va chinuiti sa demonstrati ca e hot.Cel putin cu probatoriul de pana acum nu doarme linistit dar nici nu se caieste.De fapt nici nu are de ce.Tot ce am aflat ca ar fi acuzatii la adresa lui nu stau in picioare.Sigur nu aveti probe mai concludente?Caci daca asta-i tot ce aveti ca dovada a faradelegilor lui poate sa doarma linistit pe partea cealalta.Ma asteptam ca Bizi sa loveasca decisiv.Doar cu palme nu pui la pamant un fost boxer.Ma intreb daca chiar se vrea debarcarea lui tota sau e doar o regie.Cui foloseste?Cineva m-a avertizat ca „un dobitoc”joaca un rol si o sa vad la urma care era scopul actiunilor lui.Cred ca ma satur de atatea jocuri.Ori urmariti binele comunitatii,ori lasati-va pagubasi ca de bufoni nu stiu daca are nevoie oastea care vrea sa cucereasca bizantul.Si asa nu aveti arme potrivite(dovezi) dar daca nu aveti nici tactica de lupta si nici un conducator priceput mai bine duceti-va la culcare ca nu-i revolutia de voi.

 3. A l e x ! Te invit la dans ! Acum vom cânta noi și va mai dansa cine mai poate (dacă cumva unii nu au insomnii și sunt prea obosiți)! Prea mult timp au desconsiderat o comunitate întreagă,iar ACUM comunitatea îi va pedepsi CRUNT ! Este normal să le fie rușine să mai scoată capul afară !Apropos,dl PUNCT primar,am auzit că ați avut tentative de redresare,dar datorită anturajului în care vă tot învârtiți,NU SE MAI POATE ! MOTIVUL : -LINGĂII,care profită într-un fel sau altul de anumite avantaje ! Aviz : CLAUDIA și chiar nu poate fi uitată oființă cu mintea diabolică ,MARINELA JURCHIȚA(pe care la prima vedere nu dai doi bani șiculmea dacă o duci la gară,ea chiar urcă în tren)!!!!!!!!!!!!

  • Mersi de invitatie.Melodia care o canti imi place.Am rugamintea sa ai grija la falsitati ca rezultatul sa fie pe masura eforturilor tale.Ma bucur ca am fost pomenit in articol,mai ales cu profilul viitorului candidat la functia de primar.Din pacate tu nu corespunzi conditiilor cerute.Nu-i nimic,nu orice soldat ajunge comandant dar daca lupta cu indarjire poate ajunge macar lider de sindicat.Trebuie si dinastia.Sa ai bafta.

 4. alex nu-mi placi deloc!In afara faptului ca esti un bun orator,alte calitati nu ai!Vrei sa pari ceea ce nu esti si anume omul din umbra care le stie pe toate,dar mai degraba nu esti decat un simplu barfitor ca sa zic asa si deseori iti mai condimentezi frazele cu niste ironii ieftine.Nu neg poate detii unele informatii „importante” dar doar atat.In afara faptului ca iti dai cu parerea si arunci cu rahat in stanga si in dreapta …cam nimic!Din ce observ tu esti cam singurul „revolutionar”.De ce nu organizezi ceva real?nu doar pareri egale cu 0(zero) pe internet?mai cu seama ca ii cunosti pe toti care comenteaza.Apropo nu ma intereseaza sa-mi raspunzi la comentariu doar ca tin sa TE AMENINT ca la un moment vei fi demascat si in caz ca nu termini cu acuzele vei avea de suferit!P.S:scuza-mi sinceritate.

  • Na,in sfarsit un om care o zice pe sleau.Poate chiar nu sunt bun de organizat ceva real sau poate consider ca nu are rost.Despre faptul ca arunc cu rahat in altii,scuze,nu mi-am dat seama.Nu mi-am dat seama nici ca parerile mele sunt egale cu zero.Totusi de ce au citat ziaristii in acest articol din alex?Pentru ca erau parerile mele.Si tu ai pareri.Ca de exemplu faptul ca aduc acuze si pentru asta cand voi fi demascat voi avea de suferit.Scuze,era o amenintare din partea ta la adresa mea.Incepe sa-mi fie frica asa ca mai bine nu mai scriu nimic.Imi pare rau dar nu pot sa laud ce-i de criticat si sa critic ce nu-i corect doar de dragul de a da jos un primar hot si sa sprijin un altul escroc,fals si increzut si care si mai grav am auzit ca a fost informator.Fratilor,dati-l jos pe tota dar aveti grija cu cine va pricopsiti.La revedere.PS.Oricum,daca vroiam sa fiu iubit de toti ma faceam actor.Asa nu sunt decat un bun orator,alte calitati nu am,ai dreptate.Sa dea domnul ca viitorul primar sa aiba toate calitatile posibile si sa va faca mai ceva decat a facut hotul asta de tota.

 5. Alex ! Revino-ți,că fără tine aceste comentarii nu au CULOARE.Ai meritul tău. SCOPUL ESTE COMUN !

 6. Legat de ziar și citatele din el,vom vorbi odată !

  • doresc un Paste fericit tuturor celor ce inteleg sacrificiul domnului Iisus Hristos.Ca sa fiu un bun crestin,si celor care habar nu au ce inseamna sarbatoarea asta.Si celor care nu mai au suflet,domnul sa le calauzeasca pasii prin intuneric spre lumina.

   • Alex, au dreptate cei de pe forum! Esti un mic arogant, banuiesc ca niciodata nu ti-ai depasit conditia de semidoct! Cum adica, celor ce habar nu au ce inseamna sarbatoarea asta!? Tu ai habar? Esti, cumva, un mic Hristos-olog, stii cum s-au intamplat lucrurile acum 2000 de ani? Spune-ne si noua, Invatatorului! De unde pana unde aceasta superioritate absolut penibila? Enervezi pe toata lumea pe acest forum cu arogantele tale de individ frustrat! Te inteleg doar daca-ti dicteaza Tota ce sa scrii! Serios, lasa comentariile in seama celor ce stiu, ocupa-te mai bine de orezarie sau castel! Scrie frumos despre astea

    • Asa se vede ca mi-ar putea tota spune ce sa scriu?

     • Era vorba de o metafora.Aceasta metafora a luminii care chiar acum se primeste si se da celor care doresc sa o cunoasca.E greu de explicat celor ce nu vor sa vada semnificatia iluminarii spirituale,a mintilor intunecate,acoperite de valul ignorantei si care primind lumina se trezesc din somnul de moarte al ratiunii.Incearca sa intelegi ca nu am nici o intentie de a ma arata celorlalti mai bun,mai destept si mai curat decat nimeni.In general ai dreptate,probabil nu am atatea scoli dar incerc sa aduc un strop de lumina in mintea celor care o merita sau nu.Cu totii avem dreptul la o viata mai buna.Nu poti nici macar tu sa-mi spui sa tac atata timp cat nu ai nici cea mai vaga intentie de a influenta pozitiv gandirea cetatenilor.Fa tu asta si eu ma dau la o parte.V-am enervat destul.Nu sunt deloc increzut daca va spun :lumina sa fie cu voi.

 7. Parca am fi in Razboiul Stelelor cu ultima fraza Dle Alex. Nu ma deranjeaza dar asa pare.
  Cat despre interlocutorul de mai inainte „Gheorghe Popescu” parca seamana a fi Dnul Primar sau un apropiat de-al lui, se simt incoltiti.
  Cel mai bine e sa nu fi in nici o tabara si sa vezi adevarata fata a localitatii si a oamenilor din ea.
  Vad ca dnul „un dobitoc” a analizat cativa dintre cetatenii din comuna, despre unii nu poti avea o parere buna(profa de sport). Dar alii cum este si vicele Jurchita, personal il consider un om harnic si muncitor, numai ca se afla in umbra primarului si nu cred ca ar avea curajul in situatiile date sa faca ceva in afara cuvantului Primarului, pentru comuna.
  Sarbatori fericite !!!

 8. Da! Aveți dreptate legat de Jurchița Florin,așa este:-harnic,muncitor=OM,dar nu același lucru îl putem spune despre soția lui!Anliza unor OAMENI din Banloc, de cele mai multe ori,o facem intr-un grup,care pretindem noi,este un grup de VERTEBRAȚI ! După Paști,doar pentru a nu fi păcătoși,vom CANALIZA discuțiile către CANALIZAREA BANLOCULUI,canalizare care a fost LICITATĂ(plătită integral-teoretic) și culmea S-A TĂIAT PANGLICA (adică a fost făcută recepția)! Hristos a înviat !

 9. D-lor si D-nelor ca tot vorbim despre oameni, il schimbam pe primar dar cu cine. Gasiti pe blogul comunei banloc un sondaj unde-i puteti vota pe unii dintre cei la care ne-am gandit ca ar putea urma. Sondajul poate suporta si modificari, adaugiri…sa vedem care aduna mai multe voturi.

  • Ma bucur de ideea cu sondajul.Ar trebui modificat in sensul ca cititorii sa-si poata introduce propriul candidat.Poate nu-l vreau pe niciunul de acolo.Asa se face daca vrei ca sondajul sa aibe rezultate apropiate de realitate.Altfel….se numeste oricum numai ce se vrea nu.

  • INCERCA-TI SA SI SECURIZATI SISTEMUL DE VOT,PENTRU CA SE POATE VOTA DE „N” ORI DE ACEIASI PERSOANA…SI REZULTATUL O SA FIE …DOAR CE VOR UNII !!

 10. Se pot adauga candidati, doar de catre administratorii blogului, nu se va sterge nici un candidat.
  Cat despre votul multiplu, se poate vota doar o singura data de pe un calculator, dupa care se poate schimba acelasi vot daca cumva v-ati razgandit in privinta candidatilor, nimic mai mult.
  Va spun ca ar vrea unii sa schimbe ceva pe blogul respectiv dar nu pot !!!
  Totul este transparent si in folosul locuitorilor din Banloc.

  • Si ca totul sa fie democratic,administratorii blogului au pus candidatii care au considerat ei ca ar merita.Parca ziceati ca cei care au facut blogul nu tin cu nimeni.Oare?

 11. Dle Alex nu ne cunosti ca sa cataloghezi de partea cui suntem. Te asiguram ca nu e nici o „facatura” !!!
  Si precum ai spus mai sus „lumina sa fie cu voi” noi spunem „adevarul sa iasa la iveala!!!”

  • Tot nu mi-ati raspuns la intrebare.De ce sa votez candidatii pe care ii vreti voi?

 12. ȘMECHERI VIRTUALI ! Consumați-vă energia pentru alte lucruri utile pentru voi și familiile voastre.Ne-am deșteptat și nu mai dorim mincinoși și hoți,nici macar pe funcție de primar ! Dorim un pământean-muritor de rând,care să iubească oamenii și Banlocul-cu tot ce-i aparține,inclusiv ISTORIA lui,care este istoria noastră și nu va putea fi FURAT de catre amatorii acestui SPORT POPULAR.Eu,cel care scriu aceste rânduri…și aici,am iubit,iubesc și voi iubi toată viața mea tot ceea ce are legătură cu Banlocul.Dumnezeu ne va arata ce înseamnă să ne bucurăm împreună de liniștea și viața adevărată,fară să mai fim mințiți și furați în fiecare secundă. P.S.Pentru cei care știu cine sunt,nu vă faceți probleme ,nu voi trăda NICIODATĂ interesele celor mulți.

 13. Dle Alex vad ca nu citesti tot ce scrie, ar trebui sa si propui niste nume diferite de cele care exista deja.
  Sunt nume cunoscute care au participat la alegerile anterioare care au avut loc in Banloc !!!
  E greu sa propui?

 14. Discutand si analizand afacerile necurate ale primarului si celor apropiati lui ar trebui luat in calcul un sofer al primariei ,nea Mihai.Ar fi interesant de aflat cum a reusit acest om sa progreseze atat de mult intr.un timp relativ scurt.Are proprietati atat la Banloc cat si la Ofsenita. Creste animale pentru Tota. Microbuzul primariei este folosit dupa bunul lui plac.

 15. Normal sa aiba oameni de incredere, din cate stiu eu Dnu Mihai este venit in Banloc si nu a venit cu vagoane incarcate ci a fost un om obisnuit inainte de a se angaja la primarie.
  Si primarul foloseste masinile de serviciu pe drumul Partosului, ma mir ca nu-l deranjeaza gropile, poate din cauza ca nu sunt masini proprietate privata.
  Cu toate aceste dezvaluiri din ultima vreme masinile primariei tot se folosesc in scopuri personale.

 16. D-lor, nu se mai intampla nimic nou prin Banloc?
  D-le Alex ai disparut? sau d-nul Primar a avut un cuvant de spus pentru tacerea actuala?

  • Sa nu-mi ziceti ca daca eu tac ceilalti n-au de cine sa se lege si atunci ati crezut ca am fost fortat sau cumparat sa tac.Ce multi bani ar trebui sa aibe cel ce ar dori sa-mi cumpere tacerea.V-am lasat o vreme sa discutati intre voi fara sa intervina un increzut ca mine care musca din toti.Am vrut sa va las sa purtati un dialog constructiv,care vad ca lipseste cu desavarsire.Singurul lucru de mentionat este declaratia de dragoste a dobitocului care in afara faptului ca este de un patetism grozav promite doar iubire care noi stim ca la un moment dat trece prin stomac.Chiar daca stomacul e plin prin antrenament acesta se mareste.Asa s-au pacalit cei care l-au ales pe tota pe considerentul ca era destul de bogat si n-o sa se puna pe furat.S-a pus pe completat,cine a facut armata stie ce inseamna asta.Pentru noi e acelasi lucru.Rezultatul conteaza oricat de bune intentii ar declara cineva ca are.Pentru noi cetatenii condusi de tota rezultatul este zero.Pentru noi se sapa bransamente la canalizare.Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.In zona rezidentiala din spatele terenului de fotbal s-a introdus canalizarea cu gandul ca patronii firmei care au facut canalizarea vor cumpara mai multe parcele si sa aibe conditii europene.Ce nu stiu multi este faptul ca exista in Banloc un cartier intreg unde nu s-a introdus canalizarea,nici nu s-a auzit de ea de la coltul lui Sulti Letitia pana la gara si pana la Chitescu(Bogdan).Cat sa fie,vreo douazeci de case,ce conteaza fata de zona cu parcele de vanzare unde cu greu s-au vandut vreo patru bucati printre care una si lui Chiu Alexandru si unde cel putin cativa ani de acum incolo nu se va ridica nici o casa ca deh a venit criza.Oamenii care stau in cartierul uitat de civilizatie si-ar dori macar un drum bun prin fata casei.A fost un asfalt in zona in care au aparut gropi iar primarul nostru ce a facut?a pus piatra peste asfalt si asa o sa-l ierte dumnezeu.E mai rau ca inainte ca nu poti merge nici cu bicicleta prin bolovani.Iata cateva din maretele realizari ale epocii tota.Tot mai credeti ca ma poate speria sau cumpara?

 17. Bine ai revenit dle Alex printre cei care mai vor binele Banlocului….

  • Iti multumesc.Mi-am amintit ce mi-a spus omul negru despre cei care scriu aici:ca ar fi oameni care nu au de lucru si scriu tot felul de prostii cu gandul ca poate reusesc sa-l dea jos pe tota dar el nu-si face probleme daca chiar se intampla asta ca el deja s-a bagat sub pielea mitropolitului cu curatenia in parc si si-a asigurat alta tata de supt poate mai buna decat o are acum.Da`noi chiar n-avem de lucru?adica ce facem aici sunt castele de nisip ca lipitorile gasesc alt trup sa-i suga sangele?Curatam trupul primariei de hoti,escroci si lipitori si ce facem sa nu se mai infrupte lipitorile care vin?In primul rand trebuie un primar bun care sa stie sa se fereasca de paraziti.Ajutati-ma sa-l gasim impreuna ca pe moment nu vad care ar fi acela.

 18. Eu chiar nu am nevoie de nimic,nici macar din ce ati avea de aruncat.Domnule Alex,eu si alti dobitoci ca mine am facut ceva pentru Banloc si sa nu uiti niciodata cat vei mai trai : -daca te-ai mai naste odata,nu ai cum sa simti si sa faci mai multe decat unii pe care eu îi cunosc.Unii dintre ei au fost si vor fi banlugeni adevarati,trup si suflet.Daca sunt printre acestia,efectiv nu mai are importanta.Ce pot sa-ti spun sigur,cu modestie,este faptul ca pentru mine a fi primar de Banloc nu ar insemna decat sa cobor la nivelul unor indivizi care chiar nu merita sa-mi pierd timpul cu ei.Singura chestiune interesanta ar fi sa-mi verific potentialul sufletesc in relatia cu oamenii adevarati ai locului si atat… De o viata puteam sa ma murdaresc si nu am facut-o,iar acum este prea tarziu…as strica tot ce am construit o viata.Nu mi-a pasat si nici nu-mi pasa de parerea unora ca tine,imi pasa doar de relatia directa cu divinitatea.Daca ma cunosti cat de cat,sa stii ca daca iubesc oamenii adevarati nu o fac cu nici un interes,singura problema amea este urmatoarea:-stiu ca ce dau,mai devreme sau mai tarziu voi primi inapoi ! Daca nu stiu cine esti,ramai acolo unde esti si urmareste ce urmeaza ! Eu am mai vazut filmul asta.Daca stiam ca o sa-ti placa iti faceam rost si tie de un bilet.

 19. Apropos,domnule Alex!Citeste,te rog,istoria inca nescrisa a Banlocului si o sa ma gasasti pe acolo,asa,in ultimii 40 de ani,nu numai cu iubire pentru oameni,ci cu fapte care au schimbat monotonia existenta la un moment dat.

  • Da,intradevar ai facut multe pentru banlogeni,ai facut rost de sponsori pentru ruga de la banloc,ai donat 100 milioane la manastirea de la partos si probabil ai mai facut mult bine dar care nu-l stiu eu.E mai mult decat nimic si daca e facut din tot sufletul face mai mult decat ar crede altii ca mine care nu au facut nimic sau cel putin nu se vede vreun rezultat.De parca din ce a facut primarul in ultimii 15 ani se vede mare lucru.Provocarea cea mare ar fi chiar sa te cobori la nivelul cetatenilor comunei,sa fii printre noi,prin imala,sa te zbati sa demonstrezi ca esti mai bun decat cel pe care il demonizezi.Abia atunci poti sa faci un bilant si sa spui am facut asta si asta si asta am vrut dar nu mi-a reusit.Sa fii laudat,injurat,criticat,controlat,dupa caz.Abia atunci poti sa te bati cu caramida in piept si sa spui ce a rezultat din iubirea cea mare pentru banlogeni.Coboara din loja in care te afli in strada ca sa-ti cunosti adevarata valoare.Promit sa te sustin in campanie.Daca vei pierde nu inseamna ca te-au tradat banlogenii tai mult iubiti ci atat ai putut sa faci pentru ei.Te prinzi?La momentul potrivit ti se va spune cine sunt si vei vedea ca nu-ti sunt dusman,dimpotriva iti sunt aliat in vederea castigarii razboiului pentru banloc care este de durata si nu se rezuma la a castiga aceasta batalie cu tota.El se poarta de dragul celor pe care tu ii iubesti asa de mult.Dovedeste-o.

  • Iar esti inginer.Cum pot sa citesc ceva care inca nu e scris?Din dorinta de a arata mai bine decat suntem folosim limba romana cum ne taie capul.Asta era asemanarea dintre un inginer si un caine:amandoi au privire inteligenta dar nu se pot exprima.Sa ma scuze inginerii care-si vad de ingineriile lor,asta era pentru inginerii poeti gen dobitoc si tvd

   • PARDON D-L ALEX,CRED CA POET ESTI TU, IN COMPUNEREA TA INLOCUIESTI MILITIENII CU INGINERII.AI VREA TU SA TE COMPARI CU INGINERII,DAR MILITIAN AI FOST SI…AI RAMAS.

    • era o gluma cu inginerii.Nu trebuie sa te superi atat de rau caci daca ai minime cunostinte despre mediul universitar stii deja ca inginerii nu au ca arma cea mai tare limba romana asa ca gluma nu e departe de realitate.La militieni este si mai vestita situatia.Nu mi-as dori sa fiu inginer si nici n-am fost militian,dar o sa-ti spun si o poanta cu militieni sa nu te superi.intr-un compartiment calatoresc doi oameni si sa nu se plictiseasca unul propune sa zica bancuri cu militieni.Celalalt accepta sa asculte bancurile dar il avertizeaza ca el este de fapt militian.Raspuns:nu-i nimic ti le spun de doua, trei ori pana le intelegi.

     • este a doua oara cand iti spun ca ma confunzi.E necesar sa-ti mai spun asta pana o sa intelegi?Tot eu sunt militianul?

   • Salut!Iar dai cu bata’n balta!cu un IQ ca al tau cred ca prin „nescris”intelegeam nepublicat… Daca tot esti cum esti, nu trage frana.

    • N-o sa-ti vina sa crezi cat ma bucur ca te-ai gandit sa-mi explici ce inseamna cuvantul nescris.Mi te si imaginez cum conduceai sedintele partidului pe care tu l-ai infiintat in Banloc bineinteles prin birturi ca acolo va tineati voi sedintele la birt la pompieru,cum ii alfabetizai pe membrii partidului betivanilor al carui sef ai fost dar cand s-a ivit ocazia unui post caldut la primarie l-ai acceptat si nu mai puteai fi consilier asa ca l-ai trimis carne de tun pe mircea balota ca sa se stearga tota in consiliu de el ca de un pres ca alt rol nu poate omul sa joace acolo.Bine ca am revenit ca aveti cu ce sa va treziti ca altfel atipeati de la atatia aburi de alcool.

     • Salut!Cred ca poti sa-ti asumi poanta cu militienii,si eu ti-am spus ca nu sunt d-l Cute,dar degeaba!am mai facut referiri la faptul ca nu sunt inginer si nici nu am studii superioare.Lucru de care nu mie rusine,ma simt o.k. asa cum sunt.Pe cand, citind opiniile tale,ma faci sa inteleg ca daca NU ERAI TU Banlocul era locul care inlocuia „CARACALUL”.La IQ-ul tau nu trebuie sa-ti spun de ce…P.S.nu uita de frana!

 20. D-lor cred ca ati uitat scopul acestui articol din ziar..SCOATEREA LA IVEALA A NEREGULILOR DIN ULTIMII 15 ANI!!! si totodata scoaterea comunei din starea latenta in care se zbate: strazi asfaltate, drumuri refacute si asfaltate, sate apartinatoare….
  D-lor nu s-a mai facut nimic de catre primarie si in starea asta vom sta mai departe daca ne certam si altii rad in primarie(nu dau nume) cand citesc paginile astea ca pe ZIARUL de dimineata.

  • Ai dreptate ca deaia au romanii vorba rade ciob de oala sparta.Mai de ras ca ei nu stiu cine ar putea fi mai ales ca majoritatea din primarie au tinut partea dorsala la tota si l-au si lins cat s-a putut.Ei considera ca sunt normali si noi suntem anormali.Deci cine nu-l linge si nu-i tine curu ca sa nu zic mai urat lui tota este de ras.Oricum nici unul n-o sa vada zidurile raiului,egal ca sunt pro sau contra tota,ca i-au lins si pe altii care au fost la carma.Domnii care rad sau doamnele zambarete din primarie sa-si aduca aminte ce a fost,cum au tremurat in 96 cand a picat bizi la alegeri.Sa le dea d-zeu ca la anul sa sufere din nou nestiind cum sa faca sa-l linga si pe viitorul primar ca ei altfel nu stiu.

 21. Chiar esti un filosof,si atat!Vezi daca mai gasesti pe cineva care isi aduce aminte de prima ruga istorica a Banlocului din 1983 ! Daca nu gasesti tu atunci iti spun eu unde sa mergisa te informezi ! La Ion Vodoni(Chiu) si la Novac Ionel.Legat de discotecile frumoase ale Banlocului,fara scandaluri ca si acum,intreaba-i pe cei din generatia mae cu +-10 ani.Daca sunt inginer,sunt pe bune si chiar nu-i problema ta.Sa mai stii un lucru:-nu stiu cine esti si chiar nu-mi dorest sa stiu,cu toate ca as putea afla,dar sigur te-as pune la capitolul” amintiri neplacute” ! Nu ai pic de modestie,nici in minte si mai in alta parte a „cadrului”…

  • Bravo nene,si eu care vreau sa te sustin sa ajungi primar!!!Dupa revolutie am avut primar betiv,apoi escroc si acum hot.Ce ar mai lipsi?Primar prost,adica tu.Sa ne fereasca domnul de asa ceva.Macar tota face totul cu discernamant,n-are nici o scuza.Tu ai avea una buna de tot:ai face prostii din iubire prea mare pentru banlogeni si IQ negativ.Auzi domnule ce ne doare pe noi acum de discotecile facute de el si Vodoni!!!Du-te si lasa-ma cu realizarile tale cu tot.Este normal ca tota sa stapaneasca nestingherit peste indivizi ca tine cu cap de leu si pene de papagal.

 22. Mai mosule,Alex : 1.Ma scuzi pentru faptul ca am, uitat ca ai IQ pozitiv si crescator,pe cand fraierul de mine il are negativ (multumesc mult !),dar chiar nu am nevoie nici de aprecierile si nici de sprijinul tau; 2.Ai reusit prin stilul pe care il ai sa jignesti pe toata lumea. Bravo domnule Alex ! Mi-as dori sa nu aflu niciodata cine esti pentru ca nu meriti.Esti un personaj ciudos !

 23. Imi pare rau ca va lasati dusi de val si va tot certati desi pareti persoane care stiti destul de multe lucruri care se petrec in comunitate. Daca nu aveti altceva mai bun de zis decat sa va certati si sa va desconspirati mai bine lasati-o balta! Fara suparare cred ca a-ti uitat scopul vostru comun. Reveniti-va!

  • cred ca de fapt nu stim care este scopul nostru comun.Pentru mine este sa se dezvolte comuna ca sa traim si noi civilizat pentru altul ar fi sa se laude si sa vada lumea ce grozav este,altul vrea o functie,altul un loc caldut la primarie,altul vrea si el sa se pricopseasca din banii publici.Si atunci s-a ales praful de scopul nostru comun care ar fi care:sa-l dam jos pe tota?schimbarea sefului e bucuria prostului.Ia uita-te dintre cei ce scriu pe net care ar fi de doamne-ajuta?Astia suntem si suntem renumiti noi banlogenii si romanii in general de modul cum stim sa ne dezbinam.Ne mai uneste din cand in cand cate un ideal dar tine pana cand e vorba de ciolan si atunci ne luptam ca cainii intre noi.Din pacate.

 24. Si pe cand controlul la primarie?

 25. Era sa uit! De un unde pana unde am eu treaba cu Tota ? Nu mai am nici cea mai mica legatura cu astfel de indivizi,categorie in care te afli si tu.Legat de leu si papagal,nu raspund la provocari,decat sa-ti spun ca ma simt onorat de asemenea comparatii !

  • Bine.Uite m-au rugat niste prieteni care sunt si de ai tai sa te las in pace.Asa o sa fac cat timp nu te vei lega de mine.Cand am vrut sa ma las de scris ca enervam lumea tu m-ai scornit,na,daca stiai ce te asteapta taceai.AI DREPTATE intr-un fel ca nu prea il periez pe nici unul dintre numele vehiculate prin sondaje.Sa fiu sincer fata de ce se asteapta de la un posibil nou primar cei de mai sus sunt varza.Poate ar mai trebui sa reduc din cele zece puncte care trebuie sa le indeplineasca viitorul primar dar toate sunt necesare.As putea renunta la oricare din ele doar la una nici gand:sa nu fie prost.Unul care stiu sigur ca nu e prost e bizi dar e sacal.Goma nu stiu ce animal poate sa fie ca inafara de manatul curcilor nu stiu ce mai stie.Traiconi e girafa cu nasul pe sus ca nici cu prajina nu-l ajungi.De tota sa nu mai aud iar biorea saracu e nevinovat.Merti nu era rau dar are un obicei prost cand il scapa tare nu se mai duce pana la wc ci se caca in gura cui apuca.De la dalinesc ma asteptam la mai mult dar ce sa faci cand trebuie sa tii capul la cutie ca altfel vine tota cu ghilotina si o face pe doris sa faca naveta la Parcosu.Marin Popescu era bun dar l-a nenorocit tota de i-a stricat directia de vreun an de zile de nu-si mai revine omul.Asa se intampla cand te iei la tranta cu ursul de tota.Zau nu mai stiu la ora asta pe cine ar trebui sa mergem.Ne-ar trebui unul curva cu mai multe fete ca pisli,rau ca un caine ca dunca,destept ca cosur,smecher ca didi,incapatanat ca vega si kamicaze ca marin.Am glumit,sper sa nu se supere oamenii astia prea tare pe mine in cazul in care o sa apar si eu pe vreo lista la alegeri”cu voia dvs ultimul pe lista”cum a zis iliescu-cucuveaua de nu ne-am mai scapat de el ca nu se mai dadea plecat din caruta care se numeste politica care e frumoasa dar daca nu o ai in sange degeaba vrei sa o inveti ca pe o limba straina ca nu se prinde.

 26. Oi fi si eu militian cateodata cand nu vreau sa inteleg ca tvd nu e cute desi sunt foarte militian cand e vorba sa inteleg de ce ii foloseste expresiile.Asta numai in familie se intampla ca sa copieze expresiile unul de la altul sau cel mult colegi de birou pot sa fie.Am inteles foarte bine mesajul tau.Numai eu i-am recunoscut unui cunoscut ca sunt alex si el mi-a zis ca nu se poate ca eu sunt prea prost si trebuie sa fie unul mai destept.Asa ca d-le Cute ma iertati de amestec in viata dvs privata.Sa va traiasca tvd-ul ca prea stie de toate si masura nr.nu stiu cat si cum se fac dosarele pentru drumuri si despre proiecte europene si ce s-a aprobat in acest sens de parca ar fi promotorul primariei care nu-l chiama cute ci stelian.Sa ne traiesti stelica,cand ne intalnim dau eu 50 de petersburg si o bere ca stiu ca asta bei.Tu nu tvd ca tvd este de origine extraterestra si nu bea ca tine sau gresesc?

  • Salut!Nu tu nu gresesti niciodata,ce noroc sa fi printre noi,ce ne-am face fara tine? Asa este pentru tine sunt un extraterestru si asa voi ramane.Sa nu uiti de cincizeaca,o merita din plin la cat l-ai jignit.

   • Doamna sau domnule in primul rand nu consider ca l-am jignit pentru ca tot ce am afirmat este adevarat si daca afirmatiile mele aduc atingere imaginii lui nu sunt vinovat de imaginea ce si-o creaza fiecare prin comportamentul sau.In al doilea rand de ce va doare atat de mult de ce i-am facut eu lui?Daca se simte intradevar jignit il rog sa apara pe net si sa discutam daca este sau nu adevarat ce am afirmat despre el.Pana atunci lasati-l sa-si poarte singur de grija ca doar nu sunteti nevasta lui.Sau pardon,scuze,am inchis subiectul.Nu mai vorbesc despre Cute Stelian.

 27. Salut! in sfarsit o pozitie corecta,dar nu stiu cat te tine.Nu ii tin partea,fiecare cu treba lui.Stand ascuns in spatele unui nickename e usor sa comentezi comportamentul celorlalti.De aici si trimiterea mea la „oglinda”sau te crezi perfect?poate asa o fi… si noi n-am remarcat sa avem asa banlogean printre noi.Pot sa-ti mai spun ca mi-ai facut si mie asemenea „complimente”penru care iti multumesc si acum.

  • Hai,gata cu cearta ca avem treburi mai importante de rezolvat.Le mai avem?

 28. Hai sa vedem ce sanse ar avea un candidat bun in fata lui tota ca unul slab nu are din start nici o sansa.Sa vedem pe care parte a electoratului ne putem baza si care am putea sa o influentam.In primul rand nu e vorba de cei care se prezinta la vot pentru ca in proportie de 90 la suta acestia stiu de acasa cu cine vor vota si sansa de a fi abatuti di hotararea lor este minima.Altfel spus aici nu putem influenta decat daca facem ca omul negru sa stam in fata sectiei de votare si sa le spunem tiganilor ca daca nu voteaza cu al nostru nu vor mai primi social.Asta e metoda lor deci sa uitam asta.Din numarul total de alegatori cam 40 la suta nu prea vin la vot.Aici se poate umbla la convingerea lor si se pot obtine in jur de 10 la suta care nu sunt de aruncat si care pot influenta radical rezultatul alegerilor.Din randul celor care se duc la vot cel putin 80 la suta sunt oameni care au trait vremurile comuniste.Acestia sunt baza voturilor lui tota.20 la suta din ei nu voteaza din convingere ci doar pentru ca-l cunosc,au lucrat cu el si acestia nu vor vota cu altul pentru ca nu au incredere in necunoscuti.Alti 20 la suta voteaza cu el deoarece este exponentul convingerilor lor care nu se vor schimba cu una cu doua.Alti 10 la suta voteaza cu el din interese economice care sunt greu de deturnat.Inca 10 la suta ca sunt neamuri,cunostinte si au trait bine cu el.Ar mai ramane 40 la suta din cei care se prezinta la vot din generatia ceausescu care daca sunt convinsi ca avem un candidat mai bun totusi ne vor da majoritatea voturilor pentru ca sunt de felul lor progresisti.Generatia dupa 89 nu reprezinta mai mult de 20 la suta si ar putea aduce un 15 la suta din voturi.Dupa calculul meu in cazul in care gasim un candidat bun am putea sa-l dam jos pe tota.Nu ne lipseste decat sa-l gasim.Daca nu va ramane totul ca inainte adica necorespunzator din punctul meu de vedere.Cei care vor candida si isi vor aminti unde am spus eu ca ar trebui atacat electoratul imi vor multumi.Ideal ar fi sa nu fie prea multi candidati ci doar doi,tota si al nostru ca sa nu se imprastie prea mult voturile si tota sa castige prin majoritate.Asta ar insemna ca noi sa fim uniti si sa sustinem toti acelas candidat care lucru e greu de facut dar nu imposibil.Eu stiu ca fiecare ar vrea sa fie el candidatul si ceilalti sa stea deoparte si sa-l sustina care iar e greu de acceptat,dar daca acesta este interesul nostru comun atunci haideti toti sa-l realizam.Iar daca nu atunci sa tacem din gura si sa fim mandri ca suntem papagali.

  • Corect…Dar orice strategie dezbatuta aici e ca si cum te-ai consulta si cu echipa TOTA…Mai pot aparea si alte probleme,cum ar fi reorganizarea teritoriala.Comune cu peste 5000 de locuitori, asta schimba datele problemei.

   • Nu cred ca se v-a face ceva in privinta reorganizarii teritoriale in an electoral din partea PD-L pt ca este posibil sa se piarda multe voturi.

 29. nu-i nimic daca asculta si ei sfatul apicultorului.Stii care e acela?Apicultorul daca cere un sfat altui apicultor acesta din urma ii va spune exact invers de cum ar trebui incat sa-i moara acelui care primeste sfatul albinele.

 30. Salut! Si acum,dupa dorinta d-nei Udrea si vointa d-lui Base nu crezi in reorganizarea teritoriala a tarii??

 31. Este o chestiune prea complicata si nu cred sa se realizeze in urmatorii 5 ani.

 32. Salut! Bine ar fi sa ai dreptate,dar am mari indoieli in privinta asta.Nu stiu daca scapam pana la sfarsitul anului fara o reorganizare teritoriala,prea mult insista Base si Elena pe tema asta.Incep cu Bucurestiul apoi cu regiunile si termina cu cei de jos cu comunele.Personal nu imi doresc o reunificare a comunelor din zona,sunt pentru asa zisa autonomie,recunosc ca exista multe posturi si functii publice platite de la buget,dar in acelasi timp nu cred in dezvoltarea satelor si in rezolvarea problemelor de infrastructura refacand comune gigant cum au fost odata.Cred ca totul face parte dintr-o strategie bine gandita care sa portocalizeze o cat mai mare parte din tara si castigarea alegerilor viitoare de catre PD-L.

 33. De parca a fi portocaliu ar insemna sa fii fascist,comunist sau cine stie ce sens peiorativ vrei sa dai culorii portocaliu.Va e frica ca va ia boii de la jug?Stii cum avea basescu afis in campanie?”de ce le e frica nu scapa”Nu-mi prea place de el si de boc dar voi ce motive aveti sa va feriti de portocaliu ca de ciuma?V-ati pierde posturile din primarii?Luptati sa va afirmati si cei mai buni vor ramane.Asta daca nu ati intrat pe pile.Atunci as intelege frica de portocaliu.

 34. Salut!Nu ma mir sa citesc expresii ca „fascist si comunist”,exact limitele variatilor dialogului tau,sari dintr-o extrema in alta.Ajung sa-ti folosesc expresia:”esti un personaj CIUDOS!!

 35. Exact aici au si vrut sa va aduca….”bravo”….sa va certati si deviati de la subiectul comun cel putin asa cred…BANLOCUL.
  Lipsurile si carentele din administratia locala sunt mai importante decat neintelegerile voastre de limbaj.

 36. Trecem peste faptul ca expresia personaj ciudos nu-mi apartine.Trec si peste frica de portocaliu a indivizilor care au fost crescuti si formati in spiritul culorii rosii ca verde si negru nu au avut cum sa vada ca erau prea mici pe atunci sau nu erau de loc.Este poate prima data cand apreciez la cetatean spiritul de observatie,adica ai remarcat bine ca de fapt arma lor de a ne distruge este diversiunea.Divide et impera se foloseste de cel putin 3000 de ani.Nu e ceva nou.D-le sau tovarase tvd intelege ca din comuna fac parte si cei carora le place culoarea portocalie,si pentru ei trebuie sa lupti la locul unde esti,si lor trebuie sa le reprezinti interesele.Asa ca nu mai vorbi despre culori politice.Nu am chiar nimic de a face cu partidul respectiv dar respect partea de electorat care-l agreeaza.Daca tota era de la pd sa vezi cum ti-ar fi placut toate nuantele de la galben la rosu ale portocaliului.Nu va mai dati atat de mari in apa mica cata vreme intr-un fel sau altul sunteti si voi implicati si responsabili de realizarile marete ale primarului.Lasati-i pe altii sa critice,voi vedeti-va de gamela cu ciorba care o mancati de pe urma osanalelor care i le aduceti zilnic primarului de pana la urma ajunge si el sa creada ca face totul perfect si doar niste nebuni care nu au ce face il critica.Mai lasati-ne cu diversiuni si intoxicari comuniste.Nu sunteti voi vinovati,asa ati fost invatati,sa fiti sanatosi,da mai dati-va dracu la fund si lasati tineret crescut in capitalism sa se afirme ca nu mai incap de voi desi sunt capabili destui.

 37. Salut!Asa-i,ai dreptate…tu esti exemplul perfect…continua-ti teoriile din spatele poalelor nevestii ca e bine asa …succes.

 38. Da,incepem sa ne intelegem,eu stau ascuns in spatele nevestei si de acolo arunc cu vorbe.Noroc ca dumneavoastra stati neclintit in transee,in linia intai in razboiul pentru neatarnare.Adica va fortati sa aratati electoratului dizidenta fata de tota.Si Brucan poza in dizident dar formatia lui tot comunista era asa ca timbrul bun,oricat ai vrea sa-l desprinzi de plic tot ramane putin lipit.Democrati de carton ce sunteti,cu voi nu reusim sa-l schimbam nici pe vice dar mai pe tota.

 39. Vad ca contrariile continua.
  Am o intrebare….cati dintre cei care lucreaza in primaria Banloc ar mai trebui sa ramana si in urmatoarea legislatura?
  Poate faceti si o analiza a catorva de acolo !!!

 40. aici vorbim despre primarie adica despre functionari publici care in mod normal nu ar trebui sa fie schimbati in urma alegerilor.Ei ar trebui schimbati doar daca randamentul in postul ocupat nu este conform cu fisa postului.Adica sunt incapabili sau lenesi sau pur si simplu uita de ce sunt ei acolo.Cu totul altfel sta treaba cu cei alesi.Cine ar trebui sa faca evaluarea activitatii functionarilor publici?Noi ne putem da doar cu parerea ceeace nu reprezinta o evaluare obiectiva.Subiectiv deci putem sa opinam cine ar trebui schimbat,dar asta inseamna sa te plimbi prin nisipuri miscatoare.Adica alandala.Se evalueaza dupa sarcini de serviciu si rezultate.Cine cunoaste cele doua parti obligatorii ale calificativului sa se exprime.Restul sunt baliverne.

 41. Fisa postului este un document care trebuie sa existe in spatele fiecarui angajat, altfel sta treaba si cand e vorba de ceea ce munceste fiecare acolo zilnic. Unii in functiile publice efectiv muta hartiile dintr-un birou in altul iar la ora 12-13 nu-i mai gasesti in primarie.
  Eu la astia m-am referit, poate multi dintre consateni nu stiu exact ce fac dar aici ii si putem nominaliza ca sa nu creada ca nu-i vede nimeni !!!

 42. In firmele bine organizate exista aceasta fisa a postului.M-as mira ca la primarie sa se stie exact fiecare ce trebuie sa faca.Cu atat mai putin stim noi ce sarcini de serviciu au si ce fac ei de fapt.Cat despre program,cute zicea ca la ce salar primeste el,n-ar trebui sa lucreze mai mult de doua ore pe zi.Ori nu se cunoaste fisa postului,ori ei considera ca muncesc si asa prea mult pentru banii care-i iau.E destul de complicat de analizat modul in care angajatii primariei isi fac datoria.Eu zic ca cel mai bine in evaluarea activitatii lor ar fi sa luam in calcul finalitatea intreprinderilor fiecaruia,adica rezultatul conteaza.E adevarat ca un angajat bun poate sa faca in 4 ore cat face un ul prost in 8 ore.Important este sa se vada ca respectivul isi face datoria.Cel care poate sa dea calificative cel mai bine e chiar seful lor,primarul.Cum nu am incredere in spusele lui dati-mi voie sa fiu rezervat in a aborda subiectul evaluarii modului in care angajatii primariei isi fac datoria.

 43. Ce se mai stie de proiectul cu drumul Partosului, s-a primit finantare?

  • ?????????????

 44. Salut!Nu vreau sa mai intervin in discutiile voastre(nu cred ca e o mare pierdere)intelegand ideea:daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra…prefer sa raman asa cum sunt.Totusi vreau sa mai adaug cate ceva din ce cred ca stiu si ar putea interesa.Adevarat,si-n primarii trebuie sa existe o fisa a postului pentru fiecare angajat cu tot ce trebuie sa cuprinda ea.Evaluarea nu poate,ci TREBUIE facuta de primar la finele fiecarui an.Calificativele obtinute de fiecare functionar trebuie sa-l promoveze sau nu intr-o trepta superioara de salarizare.Adevarat este,ca salarile unora sunt de toata jena…dar,pentru ca exista un DAR…nimeni nu-i obliga sa accepte posturile respective.Alt adevar ar fi,faptul ca o parte din relizarile din comuna sunt si rodul muncii lor, sub directa coordonare a primarului(regina de pe tabla de sah)

 45. Salut.
  Vad ca demult nu s-a mai scris nimic, toata lumea e multumita acum si apele sunt la la locul lor?
  Noutati?

 46. Gata? Ati schimbat primarul?
  V-a inchis gura la toti?
  sau v-ati resemnat? pacat…

 47. Sint multi angajați la primărie fără școală