Aproape jumatate dintre candidatii pentru postul de director de scoala, din Timis, au fost respinsi la concurs

TIMISOARA. S-a finalizat etapa a doua a concursului pentru posturile de directori de scoli si gradinite, din judetul Timis, iar Inspectoratul Scolar a anuntat rezultatele.

CITESTE SI: Nu au ce cauta la serviciu fara document. In Italia, Certificatul verde COVID a devenit obligatoriu pentru toti angajatii 

Au fost prezenti 233 de candidati, din care 92 au fost respinsi si 139 au fost admisi. Doi candidati s-au retras, iar in 5 cazuri s-a amanat concursul, deoarece au fost confirmati cu COVID-19. Acestia din urma vor participa la sesiunea speciala din 28 octombrie.

De asemenea, 16 candidati au absentat.

Potrivit ISJ Timis, procentul de promovare la proba scrisa este 59,65%.

Urmatoarea proba, cea de interviu se va desfasura in perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021.

Rezultatele examenului pot fi consultate AICI!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. invatamintulzerobarat spune:

  Si care este problema,ce personajele care vor sa fie directori sint mai breji decit restul angajatilor pe bani frumosi si munca putina si chiar deloc de aproape doi ani.
  Sint exact la fel ca grosul acestor ,, formatori de caractere ,, adica spre stinga a abscisei , aproape de tot de verticala ordonatei,adica mai pe inteles,foarte aproape de zero barat.
  Doar rezultatele vorbesc atit ale lor cit si ale elevilor,mai exact a celor care vin la scoala,notiunea de elev este mult mai complexa.
  Si ca intotdeauna acest asa zis inspectorat scolar dezinformeaza si acum asa cum o face la toate examenele,ce procent reprezinta 92 plus 5 plus 16 din totalul de 233 de doritori de a fi directori.
  Nicidecum 59,5 % asa cum au calculat tovarasii inspectori de isj Timis.
  Parerea mea este ca si subiectele au fost ultrausoare,sa reuseasca tot directorul sa ia examenul.

 2. Gusa spune:

  Cate școli may schimba unii.