Aproape 200 de elevi din Timis sustin a doua proba scrisa la BACALAUREAT 2013, la limba materna

TIMISOARA. Aproape 200 de absolventi de liceu sustin, marti, proba la limba materna, in cadrul examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea de vara. In Timis vor fi probe la germana, maghiara, sarba si ucraineana.

Cei mai multi sunt cei care vor sustine aceasta proba la limba germana (94 de absolventi).

Proba la limba maghiara va fi sustinuta de 48 de absolventi, iar alti 34 de candidati dau examen la limba sarba. 11 vor fi testati la limba ucraineana.

Probele se sustin in cinci din cele 19 centre de examen din judetul Timis, la Lugoj in doua unitati de invatamant se vor da examenele pentru limba ucraineana si limba germana. In Timisoara, la Colegiul National Banatean vor fi examninati candidatii sarbi si germani, la Colegiul National ”C.D. Loga” cei la maghiara, iar la Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu” cei care sustin examenul maturitatii la limba maghiara si germana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...