Opinia Timisoarei

Aproape 150 de elevi din Timis au absentat de la Evaluarea Nationala 2013, la proba scrisa la matematica

TIMISOARA. Un numar de 142 de elevi din Timis, care initial s-au inscris pentru sustinerea examenului de Evaluare Nationala, au absentat de la proba scrisa la matematica. O eleva a intarziat si a primit subiect de rezerva.

Dupa ce un elev a fost scos afara din examen, fiind prins ca copiaza la proba de limba si literatura romana, se pare ca acestia s-au cumintit. La matematica nu a fost nimeni dat afara. O singura intarziata a primit subiect de rezerva.

In judetul Timis s-au inscris 4.875 de elevi pentru sustinerea examenului de Evaluare Nationala, dintr-un total de 5.463 de absolventi.

Peste 5.000 de locuri in liceele din Timis sunt pregatite pentru absolventii de clasa a VIII-a care sustin Evaluarea Nationala.

Elevii au terminat cu prima parte a emotiilor. Urmeaza ca in 29 iunie sa fie afisate rezultatele, pana la ora 16:00, iar intre orele 16:00 – 20:00 sa fie depuse contestatiile. Din 30 iunie si pana in 2 iulie se vor rezolva contestatiile, iar in 3 iulie vor fi afisate rezultatele finale.

CITESTE SI: Subiecte matematica la examenul de Evaluare Nationala 2013! Vezi ce a picat la mate la Evaluarea Nationala si baremul de corectare!

CITESTE SI: Evaluarea Nationala 2013: Aproape 5.000 de elevi din Timis participa la proba de matematica!

CITESTE SI: 137 de elevi din Timis de clasa a VIII-a au absentat de la Evaluarea Nationala 2013. Unul a fost eliminat din examen

CITESTE SI: Subiectele la romana la Evaluarea Nationala 2013: Analiza pe text din Durerile lumii de Alexandru Vlahuta. Vezi ce a picat la Limba Romana la Evaluarea Nationala 2013! Baremul de corectare!

Exit mobile version