A aparut regulamentul de vanzare a apartamentelor ANL din Timisoara! Vezi aici ce cuprinde si cat costa metrul patrat!

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc in locuintele ANL de pe strada Ioachim Miloia si le vor putea cumpara. Consilierii locali vor aproba marti regulamentul de vanzare a apartamentelor ANL. Este vorba despre 120 de apartamente.

Din banii pe care timisorenii ii vor plati pentru a deveni proprietarii apartamentelor in care au locuit in ultimii ani, 1% ajunge la bugetul local. Un metru patrat costa 448 de euro, cu TVA, la Timisoara. In cadrul apartamentelor cu centrale termice, valoarea acestora va fi cuprinsa in pretul locuintei, anunta reprezentantii Primariei Timisoara.

„Centralele termice raman in administrarea Consiliului Local pana la vanzarea a jumatate plus unu din numarul locuintelor pe care le deservesc”, se arata in regulament.

„Dupa ce se aproba regulamentul in plen, o sa anuntam ce acte trebuie sa se depuna, impreuna cu cererile oficiale. Pana cand nu aproba consilierii locali, cererile oficiale nu se pot depune. Mai multi chiriasi si-au formulat dorinta de a le cumpara. Dupa ce se aproba regulamentul, se anunta public cand, unde si ce documente trebuie sa prezinte”, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro Lacramioara Condea, purtator de cuvant Primaria Timisoara.

Odata ce le vor achizitiona, noii proprietari nu vor avea voie sa vanda locuintele timp de 5 ani. Terenul aferent celor 2 blocuri este intabulat pe domeniul privat al Consiliului Local. Proiectul cu regulamentul de vanzare va fi votat in sedinta extraordinara a consiliului local, care are loc marti, 26 iulie.

CLICK AICI SI VEZI REGULAMENTUL DE VANZARE!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.