Apar noi treceri de pietoni suprainaltate, la Timisoara, in preajma scolilor si gradinitelor

TIMISOARA. Primaria Timisoara va amenaja noi treceri de pietoni suprainaltate, in preajma scolilor si gradinitelor din oras.

CITESTE SI:  Primele lucrari la Centrul de legume si fructe construit de Consiliul Judetean Timis, la Tomnatic

Reprezentantii municipalitatii spun ca in acest fel soferii vor fi nevoiti sa incetineasca si sa acorde o mai mare atentie pietonilor.

Vor fi amenajate astfel de treceri la: Școala Generală 18, Grădinița 27, Grădinița PP 29/Școala Generală nr. 2, trecerea de pietoni str. Ana Ipătescu – str. Filateliei (traseu spre Școala Generală nr. 27), trecerea de pietoni str. Hărniciei – str. Musicescu (traseu spre Școala Generală nr. 13), trecerea de pietoni str. Transilvania – str. Vulturilor, Grădinița PP 14, Liceul Baptist (Podul de Fier), trecerea de pietoni Spitalul CFR (Spl. T. Vladimirescu), trecerea de pietoni Spl N. Titulescu – str. A. Mureșanu, Căminul 11C (stație de taxi – Aleea Studenților- Aleea Daliei), trecerea de pietoni str. Mart. Alexandru Averescu – str. Iovan Streja Popovici, trecerea de pietoni str. Corbului – str. Romulus, Scoala Generală 30, trecerea de pietoni str. Silistra – str. Holdelor și trecerea de pietoni str. Orșova – str. Călan.

O prima astfel de tercere a fost amenajata, recent, pe bd. C.D. Loga.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. “Apar” noi treceri, etc. Exprimări stângace într-un articol pe linia mediocrități alogene deja bine împământenite în spiritul Bănățean.

  2. Apar ca Fritz si vor disparea la fel, in 2024…

  3. Mai bine s-ar investi banii respectivi in reabilitarea partii carosabile. Pe unele dintre strazile amintite iti rupi masina daca nu ai maxima grija. Numai denivelari, gropi, guri de canal nealiniate cu asfaltul, etc. Trebuie tot timpul sa scanezi cu privirea drumul pe care mergi ca sa nu-ti strici masina, in loc sa fi atent la pietoni.

    • Da frt, dacă ar fi drumul drept, fără obstacole, să prindem și noi un pic de viteză, n-am mai lovi atâția pietoni

  4. Foarte bine!

  5. Sa nu uitați sa le faceți acolo unde nu își au rostul. Adică : după ce nu mai au niciun efect, precum pe str Loga, în acea zona este o asemenea trecere mult prea departe de locul în care ar fi fost de folos (după ce treci de cele doua scoli)

  6. noile realizari ale administratiei F, am fost 12 ani elev la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” si in astia 12 ani nu o fost vreodata un accident pe trecerile de pietoni de langa scoala