Apa oprita si presiune scazuta in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim in zilele care urmeaza

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa in mai multe localitati din Timis in acest final de saptamana.

Vineri, intre orele 8 si 16 se va opri apa in Balint, Targoviste si Ohaba Lunga, in timp ce la Faget presiunea la robinete va fi una scazuta.

Echipele Aquatim vor interveni in aceste localitati pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

Pentru spalarea retelei de distributie, vineri, 12 noiembrie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Liebling, Cerna si Iosif.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Lucrarile vor avea loc in intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta pe 12 noiembrie in Herendesti, pe 15 si 16 noiembrie in Lugojel, pe 16 noiembrie in Sinersig si Ohaba-Forgaci, pe 17 noiembrie in Silagiu, pe 17 si 18 noiembrie in Gavojdia, pe 17, 18 si 19 noiembrie in Criciova si pe 19 noiembrie in Jena si Jabar.

Luni, 15 noiembrie, intre orele 9-14, in comuna Lovrin se va intrerupe furnizarea apei din cauza lucrarilor de conectare a noii retele si de inlocuire a unei vane defecte.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...