Apa oprita sau presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Echipele Aquatim vor contina si in acest final de saptamana interventiile la reteaua de distributie.

CITESTE SI: Se inchide traficul pe strada ce trece pe langa Spitalul de Copii la Timisoara 

Astfel, vineri, 29 octombrie, intre orele 11-14, se va opri furnizarea apei in Lovrin, pe strazile Nisip si Principala – partial, din cauza lucrarilor de conexiune a noii retele in caminele de vane.

De asemenea, tot vineri, echipele companiei vor interveni in Liebling, Cerna si Iosif. In aceste localitati se va interveni intre orele 9 si 15, iar apa nu va fi oprita, insa presiunea la robinete va fi una scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...