Noutati :

Se inchide traficul pe strada ce trece pe langa Spitalul de Copii la Timisoara

28 octombrie, 2021 - 11:49 AM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Atentie, soferi! Se inchide traficul timp de doua zile strada Iosif Nemoianu, pe tronsonul cuprins intre Brediceanu si Republicii, unde vor fi facute o serie de lucrari la carosabil.

CITESTE SI: Explicatiile lui Dominic Fritz pentru frigul ce continua in casele timisorenilor si in spitale dupa ce nu a incheiat contractul cu furnizorul de gaz pentru Colterm. Intre timp, un om a murit pe cand se incalzea la aragaz 

– in 29.10.2021, intre orele 07.00 – 19.00, in vederea executării lucrărilor de decapare a stratului de uzură
– in 30.10.2021, intre orele 08.00 – 19.00 in vederea executării lucrărilor de aşternere a stratului de uzură

Mijloacele de transport in comun de pe liniile de tramvai 1, 2, 4, 6a si 6b vor avea traseele modificate, in data de 30.10.2021, intre orele 08:00 si 19:00, din cauza lucrarilor la tramele stradale ce vor avea loc pe tronsonul dintre strada Coriolan Brediceanu si bulevardul Republicii, anuntate pentru zilele de 29 si 30 octombrie.

Astfel, sambata, in intervalul orar 08:00 – 19:00, mijloacele de transport in comun de pe liniile de tramvai amintite vor circula astfel:
– liniile 1 (de la Gara de Nord) si 2 (de la Dambovita) vor avea traseul normal pana in Piata Sfanta Maria, apoi pe traseul deviat’, tur-retur: Piata Balcescu – Banatim – Fabrica de Bere – Piata Traian – Piata Badea Cartan – Gara de Est;
– tramvaiele de pe linia 4 si cele de pe linia 8 vor avea traseu comun, tur – retur, intre Gara de Nord si Ciarda Rosie, prin Piata Balcescu – Sala Olimpia;
– liniile 6a si 6b vor fi suspendate;
– intre Gara de Est – Padurea Verde – Printul Turcesc – Piata Traian – Piata Timisoara 700 vor circula minibuze, pe urmatorul traseu: Gara de Est – strada Avram Imbroane – Meteo – strada Gheorghe Adam – V. Economu – Calea Dorobantilor – strada Andrei Șaguna – Printul Turcesc – strada Ion Mihalache – Piata Traian – bulevardul 3 August 1919 – bulevardul Revolutiei din 1989 – strada Proclamatia de la Timisoara – strada 9 Mai – Piata Libertatii – strada Coriolan Brediceanu – strada Gheorghe Dima (va fi utilizata statia “Piata 700” de langa Spitalul Militar) – strada Paris (va fi utilizata statia “Piata 700” – troleibuz) – stanga pe linia de tramvai pe strada Coriolan Brediceanu – dupa intersectia cu strada Gheorghe Dima pe acelasi traseu pana la Gara de Est.

Vineri, tot din cauza lucrarilor de pe tronsonul mentionat, pot aparea mici intarzieri ale tramvaielor de pe liniile 1,2,4 si 6.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...