Apa oprita sau presiune scazuta, in diferite zone din Timisoara, la inceputul saptamanii

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare ale propriei retele de distributie si opreste apa in Timisoara din prima zi a saptamanii viitoare.

CITESTE SI: Apa oprita in patru localitati din Timis, la inceputul saptamanii 

Astfel, luni, intre orele 8-19, se va executa o cuplare de conducta la intersectia strazilor Demetriade cu Divizia 9 Cavalerie. Vor ramane fara apa consumatorii de pe strazile Divizia 9 Cavalerie, Olanda, Punctul Termic Olanda. De asemenea, presiunea apei va fi redusa în zona I.I. de la Brad, Lipovei si in careul cuprins intre strazile Amurgului-Aradului, Campina-Sever Bocu, precum si in zona UMT.

Lucrarea face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Timis, in perioada 2014-2020”, in cadrul caruia Aquatim extinde si reabiliteaza retelele de apa si canalizare pe 92 de strazi din Timisoara.

Tot luni, intre orele 8-18, se va executa o cuplare de conducta pe str. Bujorilor nr.160. Lucrarea este din fonduri private si pana la finalizarea acesteia vor ramane fara apa locuitorii de pe strazile Bujorilor, Nicoresti, Barsei, Cercului, magazinul Lidl de pe str. Bujorilor. De asemenea, in Chisoda si Giroc, presiunea apei va fi redusa.

Luni, 18 septembrie, intre orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Simion Barnutiu cu strada Ioan Vasii. Lucrarile fac parte din Proiectul CL 12 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strada Ioan Vasii, in zona de blocuri Mihail Kogalniceanu si la Punctul Termic aferent.

Marti, 19 septembrie, intre orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazii Calan cu Calea Torontalului. Lucrarile fac parte din Proiectul CL 12 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Calan, Orsova si Cugir.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...