Apa oprita in patru localitati din Timis, la inceputul saptamanii

TIMIS. Aquatim continua interventiile pentru intretinerea retelei din distributie si opreste apa in patru localitati inca din prima zi a saptamanii. Intr-una dintre acestea, furnizarea va fi sistata zilnic.

In perioada 18 – 22 septembrie, intre orele 9.00 – 17.00, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Ghilad pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie.

Luni, 18 septembrie, intre orele 9.00-15.00, se va intrerupe furnizarea apei pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie in localitatea Jebel.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare, pe 18 septembrie, intre orele 8-15 se va opri apa in Bodo, iar marti, 19 septembrie, in acelasi interval orar, 8-15, se va opri apa in Chizatau.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.