Apa oprita aproape o zi intreaga in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore in localitati din judet.

CITESTE SI: Va avea lift panoramic si va imbraca haine noi. Vin banii pentru renovarea Bibliotecii Judetene din Timisoara, cladirea cu risc seismic din Piata Libertatii 

Vineri, 5 aprilie, intre orele 8-16 se va intrerupe furnizarea apei în Traian Vuia, Chizatau si Secas pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.