Noutati :

Apa de la fantanile publice din Timisoara este numai buna de baut!

26 iunie, 2015 - 02:57 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. La inceputul acestei luni, primarul Timisoarei, Nicolae Robu anunta ca apa din zeci de fantani din Timisoara nu mai este buna de baut. De atunci si pana acum, lucrurile s-au rezolvat.

Directia de Sanatate Publica Timis l-a informat pe primarul Nicolae Robu ca apa din fantani este numai buna de baut in toate fantanile din oras.

Problemele la fantani au fost rezolvate in totalitate. Avem instiintarea de la DSP ca la toate fantanile cu problemele de natura micrfo -biologica si sub aspect fizio chimic, aceste probleme au fost rezolvate. Asadar, apa se poate consuma”, a declarat Robu.

In total la 94 de fantani din oras s-au facut masuratori si s-au gasit probleme la inceputl lunii. Sintre acestea, la zece au fost cresteri de bacterii peste limita. Este vorba de fantanile din urmatoarele locatii: Parc Petofi, bd Sudului, strazile Astrilor, Dragalina, Favorit, Munteniei, Bucovina, Ion Ionescu de la Brad, Foisor, St. O. Iosif.

Au mai fost alte 12 fantani din Timisoara la care au aparut anumite probleme de natura chimica. Au fost cresteri ale parametrilor de mangan si fier la fantanile de pe Rusu Sireanu, Podgoriei, Parc Petofi, Chisodei, Musicescu, Sudului, Macilor, Tacit, Leandrului, Foisor, Parc Mistral si Parc Botanic.

Masuratorile se fac cel putin trimestrial la fantanile forate din Timisoara.

CITESTE SI: Atentie, NU beti apa de aici! Fantani – pericol public, la Timisoara! Iata LISTA!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...