Noutati :

Anunt public cu privire la modernizarea strazii Calea Sagului

31 mai, 2019 - 07:17 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

Primaria Municipiului Timisoara anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul “Modernizare strada Calea Sagului (tronson strada Ana Ipatescu cu limita administrativa a municipiului Timisoara)”, propus a fi amplasat in municipiul Timisoara, strada Calea Sagului, CF nr. 444395, jud. Timis.

Tipul deciziei posibile luate de APM Timis poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Timis, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A si la sediul titularului: municipiul Timisoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, jud. Timis, in zilele de luni-joi, intre orele 8-1630, vineri 8-14.

Documentul mentionat este disponicil si la adresa de interner http://apmtm.anpm.ro-acorduri de mediu.

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc in data de 25.06.2019, incepand cu orele 15:00 la sediul Primariei Municipiului Timisoara – Sala de Consiliu.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul APM Timis, Municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, [email protected] pana la data de 25.06.2019 (data dezbaterii publice).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sper sa se renunte cu aceasta ocazie si la linia de tramvai montata degeaba de atatia ani si a carei nedare in functiune nu a impietat absolut deloc traficul inspre si dinspre Shoping City. O investitie inutila.