Noutati :

ANL construieste 22 de apartamente pentru medici si asistenti, langa Timisoara. Consiliul Judetean si-a dat acordul

5 iunie, 2019 - 12:57 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Agentia Nationala de Locuinte va construi un bloc cu 22 de apartamente, la Giroc, locuinte ce vor fi repartizate medicilor si asistentilor. Consiliul Judetean Timis si-a dat acordul asupra studiului de fezabilitate, necesar demararii constructiei.

CITESTE SI: Tupeul incredibil al unui hot la Timisoara. S-a intalnit in bucatarie cu proprietarul unei case in care a intrat sa fure. Ce a urmat 

Locuintele sunt destinate exclusiv personalului medical, iar lucrarile ar putea incepe chiar in toamna acestui an.

In sfarsit reusim sa clarificam situatia din punct de vedere patrimonial, din punct de vedere al studiului de fezabilitate pe care l-am aprobat astazi. Maine asteptam toata documentatia sa fie transmisa de catre CJT catre ANL astfel incat acest proiect sa intre si sa fie aprobat in comisia ministeriala. Daca sunt procedurile fara contestatie, ne putem bucura din acest an cu un ordin de incepere a lucrarilor pe locatia respectiva pentru ca noi predam stufiul de fezabilitate, iar ANL va demara proiectarea si executia. Nu dureaza foarte mult realizarea proiectului, deci am putea vedea in toamna acestui an sa vedem utilajele pe terenul respectiv”, a declarat Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Tot la Giroc, in cadrul unui alt proiect, ANL va construi 4 blocuri cu 88 de apartamente destinate tinerilor, pentru inchiriere. In acest caz, terenul a fost deja predat constructorului.

CITESTE SI: Pe acest loc incepe ridicarea a 4 blocuri cu 88 de apartamente ANL pentru tineri, langa Timisoara

Valoarea estimata fara TVA a contractului de proiectare si executie lucrari este de aproape 13 milioane lei, din care 370.000 lei servicii de proiectare inclusiv verificare si 12.500.00 lei lucrari de constructii-montaj. Pentru asigurarea apei calde menajere si incalzirea locuintelor, blocurile vor fi echipate cu centrale termice in condensatie cu kit de evacuare. Suprafata construita desfasurata este de 7.505 mp.

Cele 4 blocuri trebuie sa fie gata in mai putin de 2 ani. Constructorul are la dispozitie 20 de luni din momentul ordinului de incepere a lucrarilor, care a fost 25 februarie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...