Amenzile pot ajunge pana la 5000 de lei pentru persoanele fizice si pana la 20.000 pentru firme. Proprietarii de terenuri din Timisoara mai au doua saptamani sa le curete de balarii

TIMISOARA. In asteptarea momentului in care va inflori ambrozia la Timisoara, politistii locali au facut verificari pentru a vedea daca oamenii isi curata terenurile invadate de buruieni.

CITESTE SI: Va zbura din nou peste Timisoara avionul care imprastie substante pentru starpirea tantarilor

Astfel, 362 de somatii vor ajunge la proprietarii care nu s-au obosit sa coseasca balariile.

Au timp pana in 30 iunie sa starpeasca ambrozia de pe parcelele pe care le detin, intrucat dupa aceasta data se va trece la amenzi.

Sanctiunile sunt intre 1000 si 5000 de lei pentru persoanele fizice si, respectiv, intre 10.000 si 20.000 de lei pentru firme.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Rugam poliția locală sa amendeze proprietarul fostului sediu de pe str. Brediceanu al ziarului Timișoara. Clădirea este o ruină, are vegetație și ambrozie în curte, spațiul neasigurat este cuib de persoane dubioase.

  2. Dar pentru terenurile primariei cat este amenda? Sau acolo nu se pune?

    • Ducem banii dintr-un buzunar în altul?

      • Nu, luam din bugetul de salarii aprobat pe anul in curs. Eventual si ceva concedieri la pachet. Sau din venitul primarului.

  3. Se dau amenzi si pentru buruieniile din Unirii, parcul Civic, parcul Rozelor?