Noutati :

Amenzi de peste 8.000 de lei pentru cei care nu au respectat carantina sau izolarea in Timisoara sau in judet

24 martie, 2020 - 10:18 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
8

TIMISOARA. Aproape toti cei care se afla in izolare sau in carantina, in aceasta perioada, din cauza coronavirusului, sunt verificati in permanenta de autoritati. Doar trei dintre ei nu au respectat masurile de izolare si au fost amendati luni.

CITESTE SI: Zeci de echipaje de politie pe strazi in Timisoara. Au verificat respectarea ordonantei militare care interzice circulatia intre orele 22.00 si 6.00. Foto si video

Numai in cursul zilei de luni, Politia si Politia Locala a verificat 1.853 de cazuri de izolare sau carantina. In total, 1.216 locatii.

Trei amenzi au fost date, pentru cei care nu au respectat masurile, in valoare totala de 8.500 de lei.

In cursul zilei de luni, 157 de oameni se aflau in carantina si 1.740 in izolare la domiciliu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 8comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Dragilor, numai sa dati amenzi știți, normal, este cel mai ușor lucru, dar să luați niste măsuri concrete care sa împiedice diseminarea virusului, nu va duce capul. De ce nu sunt puse la intrarea in magazinele alimentare covoare sau bariere dezinfectante? Preturile au știut să le
  mărească dar niste masuri elementare de igiena nu își permit să ia?

  • Geta, esti o tută!

   • Mai oli…, nu ești tu în măsura sa emiți păreri în legătură cu mine! Clar?

 2. Prea mici amenzile fata de riscul la care ii expun pe cei cu care intra in contact!
  Amenda ar trebui sa fie cel putin de 10.000 ron. Sa constientizeze si acei inconstienti gravitatea faptei!

  • Ce faci cu țiganii care nu au stare să stea în casă, ei sunt genetic nomazi, sunt iresponsabili, nu au proprietăți, nu au venit, sunt violenți.

 3. Acolo unde sunt cazuri care implica Covit-19, trebuie pus obligatoriu afis ( la usa , la poarta) care sa avertizeze faptul ca in acea zona se gaseste un anume focar care impune masura de protectie adecvata.
  Doar asa vom avea situatia clara si cu ajutorul opiniei publice mai putem stopa inconstienta.

  • O cruce mare pe usa, ca pe vremea Mortii Negre?

 4. de unde stim locatarii unui bloc daca avem persoane in carantina sau izolare ca sa luam masuri de preventie colectiva?