Noutati :

Amenzi de pana la 2.500 de lei in Timisoara! Ce s-a gasit pe o multime de strazi?

18 aprilie, 2017 - 01:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. RETIM face eforturi de eradicare a rampelor clandestine din Timisoara, insa destui sunt cetatenii care continua sa-si arunce gunoaiele la margine de strada.

CITESTE SI: Locurile de poveste pe care banatenii le aleg pentru concediu. Cati bani dau pe vacante? 

Cu toate ca actiunea de curatenie generala de primavara s-a incheiat RETIM, Ecologic Service SA a colectat si eliminat vineri, 14 aprilie 2017, inaintea sarbatorilor pascale, o serie de depozite ilegale de deseuri situate pe domeniul public din municipiul Timisoara. Astfel, angajatii societatii au colectat si eliminat o cantitate de 82,6 tone de deseuri.

Cu aceasta ocazie echipajele societatii au parcurs urmatoarele strazi: Contemporanul, Baltazar, Rascoala, Crizantemelor, P. Olaru, Tacit, Semicerc, Amzei, T. Livius, B. Maracine, Tr. Lalescu, P. Andronescu, I. Vidu, I. Curea, P. Râmneantu, Nicoresti, Secerii, Ciocanului, Fructelor, Filateliei, Linistei, T. Laurean, Odobescu, Radulescu, Gropseanu, Musicescu, R. sireanu, Chiriac, Hebe, Snagov, Bogdanestilor, Dunarea si Torac.

Reamintim cetatenilor ca depozitarea oricaror tipuri de deseuri pe domeniul public dupa incheierea actiunii de curatenie de primavara este sanctionata de catre organele abilitate, in conformitate cu prevederile HCL nr. 371/2007 privind constatarea si sanctionarea contraventiilor pe raza municipiului Timisoara, modificata si completata, art. 3, alin. 1, litera a), cu amenda cuprinsa intre 500 – 1.000 lei, pentru persoane fizice, si respectiv 1.000 – 2.500 lei, pentru persoane juridice.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mai e un depozit pe Clopotului. Nu ar strica si acolo o camera sau pe Verdi colt cu Leonard. Sa le rupa fa^shu’

  2. Problema rampelor de gunoi clandestine nu poate fi rezolvata prin amenzi. Cele doua campanii de curatenie , primavara si toamna nu sunt suficiente. Oamenii isi repara apartamentele tot anul si gunoiul rezultat nu au unde sa il depoziteze. Pentru un container este prea putin si containerul imprumutat de la Retim este prea scump. Ar tebui amplasate containere mari in cartiere care sa fie ridicate la umplere. Colectarea deseurilor reciclabile este si ea deficitara. Containerele amplasate pentru hartie sticla plastic se ridica prea rar si sunt putine. In sacii de gunoi nu poti pune decat peturi, doze de bere, si pungi de plastic. Sticlele, resturi metalice, aparatura electrocasnica nu sunt prea grele.