Noutati :

Amenda de 50.000 de lei pentru proprietarii platformei Solventul. S-au apucat de demolari fara autorizatie

13 martie, 2012 - 01:17 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Inspectorii Primariei Timisoara i-au amendat pe proprietarii fostei fabrici Solventul, pentru lucrarile de demolare care au loc in aceste zile in fostul combinat petrochimic.

Inspectorii Arhitectului Sef s-au sesizat in cazul demolarilor si au mers sa verifice legalitatea lucrarilor, dar au constatat ca acestea se fac ilegal, spun reprezentantii primariei. Au dispus imediat oprirea lucrarilor si intrarea lor in legalitate in termen de 6 luni.

„S-a facut o invitatie reprezentantilor firmei pentru a veni la Primaria Timisoara in vederea clarificarii neregulilor constatate. In termenul prevazut de lege n-a venit nimeni sa clarifice situatia. Inspectorii de la Institutia Arhitectului Sef s-au deplasat pentru intocmirea procesului verbal de contraventie: 50.000 de lei amenda. S-a dispus si oprirea lucrarilor si intrarea in legalitate in cel mult jumatate de an”, a declarat viceprimarul Adrian Orza.

Potrivit reprezentantilor primariei, lucrarile de demolare de la Solventul au inceput fara autorizatie de la autoritatea publica locala.

CITESTE SI: EXCLUSIVITATE: Gazprom vrea sa preia paltforma Solventul Timisoara! Va investi 20 de milioane de euro si va construi depozite de carburantiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...