Amenajare de spatii verzi, pista de biciclete, toaleta in parc, reparatii la trotuare si chiar o statuie, printre cele 45 de proiecte propuse de cetateni primariei in bugetul participativ 2024. Voteaza!

TIMISOARA. Chiar daca n-au fost realizate inca toate proiectele castigatoare in editiile din anii trecuti, Primaria Timisoara da start votului pentru cele propuse de cetateni in 2024 prin Bugetul Participativ.

CITESTE SI: La 3 ani de cand a ajuns primul tramvai Bozankaya la Timisoara, primaria se apuca sa construiasca si hala pentru intretinerea garniturilor turcesti Trebuie sa fie gata in 8 luni

Sunt 45 de idei selectate, majoritatea pentru amenajarea de spatii verzi, parcuri si gradini ori locuri de joaca in cartiere. Oamenii vor insa si toalete publice in parcuri, o pista de biciclete sau o statuie.

Timisorenii le pot consulta si vota pana in 23 septembrie AICI

Proiectele declarate castigatoare, in limita bugetului total de 4 milioane de lei alocat in acest an, vor fi implementate incepand cu anul viitor.

Sunt cate 500.000 de lei alocati pentru fiecare dintre cele 8 zone in care primaria a impartit orasul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pai stai ma, cum adica „oamenii vor toalete publice”, pai nici asta nu e rezolvata dupa 4 ani de „Revolutia Bunei Guvernari”? Inainteeee…🤡🤡

    • Intre bare.. 🤡. da da da..🤡 cel mai mare clovn… 🤡dada da… cel mai prost de pe site-ul asta…. dadada 🤡🤡🤡🤡🤡

    • Esti dus rau la mansarda omul meu.

    • După RBG (aia cu revolutia și buna guvernare) nu ne trebuie toalete publice: pomi si stâlpi sunt totdeauna într-un parc!!! Rugă enel (ppc acum) să mai întrerupă curentul să nu ne electrocutăm! :))

  2. Parcă văd că vor fi niște manipulări la vot ca să iasă ce trebuie și se mulează pe agenda administrației actuale. Astfel aceasta bifează obiectivele și le dă iluzia cetățenilor neînregimentați politic că au un cuvânt de spus. Este foarte similar cu votul pe liste de partid în sensul că mimează democrația.

    • Din pacate, majoritatea proiectelor care au picat in faza initiala nu se incadrau in buget.

  3. Am constatat o creștere piramidala a ostilității cetățenilor Timișoarei fata de ideile progresiste ale distinsului domn primar. Ne întrebăm de ce? Doar a fost votat de majoritatea timișorenilor.

    • Eu de la Radio Erevan astept raspunsuri, intre bari am si eu😁😁😁

      Plus ca ati constatat cel putin partial gresit, uitati-va pe pagina lui Fritzy si veti vedea un festival de aplauze la fiecare postare in care toate gherlele sunt prezentate ca realizari marete🤡😁🤡.

      • cainii latra, ursul merge

        nu conteaza cine si ce voteaza, conteaza cine „numara”. La noi in Timisoara se pare ca numaratoarea a avut loc inainte de alegeri

        #revolutia bunei guvernari

  4. un primar legal ar fii bine..cum e cu cetatenia?

  5. Măcar să reînnoiască marcajele pistelor de biciclete de la Bd. Liviu Rebreanu la str. Lidia pe ambele părți că sunt șterse și pun în pericol pe cei care le utilizează.