Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor, in prima sa vizita pe Autostrada Timisoara – Lugoj

TIMISOARA. Noul ministru al Transporturilor este asteptat sa participe, sambata, la prima sa vizita pe tronsonul Autostrazii Timisoara – Lugoj ale carei lucrari pe primul tronson s-ar putea finaliza in acest an.

Alexandru Nazare va vizita, in judetul Timis, tronsonul de autostrada ce va lega Timisoara de Lugoj, primul lot la care in prezent se lucreaza.

Lucrarile la acest tronson au inceput in anul 2011 si sunt programate sa se finalizeze in 2012. Noul segment de autostrada intre Timisoara si Lugoj va avea un nod rutier, 6 pasaje, 4 poduri si 11 podete. Pentru construirea acestuia lucreaza 132 de utilaje, 146 de mijloace de transport si 514 muncitori, valoarea totala a proiectului fiind de aproape 1,5 milioane de lei.

Principalele localitati pe langa care trece viitoarea autostrada sunt Ortisoara, Pischia, Giarmata, Izvin, Remetea Mare, Recas, Petrovaselo, sustra, Topolovatu Mare, Iosifalau, Ghizela, Belint si Costeiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. eli spune:

    maine anunta schimbarea sefului DRDP

  2. radu spune:

    excursie pe bani publici… aveau aici autoritati locale si judetene care pot sa vada statiul lucrarilor si daca se incadraza in termen limita… daca nu-si fac treaba.. demisia pe masa…. insa stim ca nu se va intampla nimic dc au cotizat la pdl