Noutati :

Alegerile pentru functia de decan al Baroului Timis au intrat in turul II

22 noiembrie, 2012 - 02:36 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: JUSTITIE
1

TIMISOARA. Alegerea noului decan al Baroului Timis se va face intr-un al II-lea tur de scrutin, in conditiile in care niciunul dintre cei sapte candidati inscrisi in cursa electorala nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a accede in cea mai inalta functie a avocaturii timisene.

Cei peste 400 de avocati care au participat, miercuri, in sala Filarmonicii Banatul, la Adunarea generala pentru alegerea noului decan au transformat reuniunea intr-o reala competitie, astfel ca voturile s-au impartit aproape frateste intre aspiranti.

Plecat in cursa din pozitia de mare favorit, asistentul universitar Cristian Clipa nu a reusit sa-si adjudece „din prima” functia de decan, motiv pentru care se va bate cu ocupantul locului II in sufragiile alegatorilor, Valeriu Rauta, fost membru in Consiliul Baroului, intr-un al doilea tur de scrutin. Acesta va avea loc in data de 28.11.2012, orele 14.30, tot in sala Filarmonicii Banatul.

Rezultatul alegerilor pentru functia de decan: Cristian Clipa – 125 de voturi, Valeriu Rauta – 75 de voturi, Calin Bot – 70 de voturi, Arcadie Anastasescu – 62 de voturi, Petre Petrisor – 49 de voturi, Anton Iuhasz – 47 de voturi si Monica Ghit – 12 voturi. De asemenea, cele doua locuri vacante din Consiuliul Baroului au fost ocupate de vechiul decan, Lazar Gruneantu, care a obtinut 162 de voturi, si Sergiu Stanila, cu 131 de voturi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. mda, tot planul cu inscaunarea lui Clipa si Gruneantu in functiile de decan si prodecan merge ca uns! domni si tovarasi, la aceeasi masa a interesului