Noutati :

Ai pastrat bonurile de la cumparaturile din iulie? Ce se intampla azi cu ele!

16 august, 2015 - 12:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul Finantelor Publice organizeaza, azi, o noua extragere in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, pentru bonurile emise in luna iulie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

La aceasta extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 iulie 2015, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date. in urma extragerii, vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anuntat MFP intr-un comunicat. ‘Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 16 august, Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare‘, mentioneaza ministerul.

Extragerea lunara va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 20,10. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul MFP‘, se mai arata in comunicat.

In cazul realizarii celei de a doua etape de selectie in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un numar din lista numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. si aceasta extragere va fi realizata cu urnele Loteriei si va fi televizata, organizarea acesteia urmand sa fie anuntata ulterior.

Pentru extragerea care a avut loc in data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizata a doua etapa de selectie a celor 100 de castigatori. Pentru extragerea din data de 19 iulie, pana la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...