Ai o initiativa culturala si vrei sa stii cum poti obtine bani pentru ea? Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana te invata gratuit

TIMISOARA. Doua seminarii extrem de utile sunt propuse de Asociatia Timisoara-Capitala Culturala Europeana care ii invita pe operatorii culturali sa invete cum sa gestioneze un proiect.

CITESTE SI: Vestea care a cazut ca un trasnet peste un liceu de elita din Timisoara. Directorul si-a dat demisia imediat dupa inceperea scolii 

Parte a programului POWER STATION, TMwork consta in seminarii intensive pe teme specifice, care se vor desfasura in urmatoarele perioade:

4-5 octombrie 2017, TMwork #1: Money. Culture. Europe. Power.

25-26 octombrie 2017, TMwork #2: Citizens. Visitors. Community.

TMwork #1: Money. Culture. Europe. Power. va dezbate subiectul surselor de finantare pentru initiative culturale pe care le pot accesa atat institutiile cat si operatorii indendenti. De unde vin finantarile, cum sunt folosite, cine face selectia? Sunt cateva dintre intrebarile la care se vor cauta raspunsuri.

Cui ne adresam? Curatorilor, administratorilor financiari, liderilor de proiecte europene, activistilor, economistilor si consultantilor culturali.

Mentor in cadrul acestui seminar este Adam Jeanes, in prezent Directorul Departamentului de Muzica al Consiliului Englez pentru Arte. A lucrat, in ultimii ani, ca director financiar si consultant intr-un numar mare de initiative internationale cu finantare UE (vezi: www.seas.se, www.cornersofeurope.org) sau Visiting Arts (UK) unde a fost director adjunct pentru numerosi ani.

Publicul reprezinta un punct central al Programului Cultural TM2021, iar seminarul TMwork #2: Citizens. Visitors. Community. se adreseaza celor care pot activa si implica grupuri variate de cetateni: comunicatori, specialisti in marketing, directori artistici, animatori, directori de festivaluri sau evenimente, lideri ai asociatiilor culturale.

Cristina da Milano, presedinte al ECCOM – Centrul European pentru Organizare si Management Cultural – expert in domeniul dezvoltarii strategiilor de implicare a publicului, va fi invitata ca mentor in cadrul acestui seminar.

Ambele seminarii se vor desfasura in limba engleza iar participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Detalii privind atelierele, si formularul de inscriere se gasesc AICI.

Cei interesati se pot inscrie pana in 25 septembrie 2017 prin completarea formularului de inscriere online, iar rezultatele selectiei vor fi comunicate celor inscrisi in data de 29 septembrie 2017.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. D-na Neumann stie de ce toaca banii timisorenilor pe tot felul de bazdagonii ?