Afla ultimele noutati in domeniul constructiilor si urbanismului, direct de la specialisti, la Timisoara! Ce a pregatit CCIAT?

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu Inspectoratul Regional in Constructii Vest Timisoara, Consiliul Judetean Timis, Primaria Municipiului Timisoara, Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniul National si Ordinul Arhitectilor din Romania – Filiala Teritoriala Timis, organizeaza in data de 2 martie 2017, intre orele 10.00 – 15.00, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, conferinta cu tema:

MODIFICARI SEMNIFICATIVE IN LEGISLATIA CONSTRUCTIILOR SI URBANISMULUI

La conferinta va participa Emil Florin Albota, Inspector General al Inspectoratului de Stat in Constructii, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

In ultimele zile ale anului 2016, Guvernul a adus o serie de modificari semnificative regimului legal al urbanismului si autorizarii executarii lucrarilor de constructii prin Ordonanta de Urgenta nr. 100/2016, intrata in vigoare la 27 decembrie 2016.

Astfel, in cadrul conferintei, vor fi prezentate cele mai relevante modificari aduse urmatoarelor acte normative:

Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul;
Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii;
Legea nr.10/1995 privind calitatea in constructii;
Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice.

Au fost invitati sa participe reprezentanti de firme de constructii, firme si cabinete de arhitectura, dezvoltatori imobiliari, institutii si mediul universitar de profil.

Informatii suplimentare la tel. 0372.185.240, 0372.185.285, e-mail: [email protected], dna Alina Milin – consilier DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si uite asa Camera de comert mai sifoneaza bani pe ” evenimente ” de doi bani sustinute de mancatori de pomana