Noutati :

Afla tot ce trebuie sa stii despre reglementarile fiscale din anul 2018, intr-un nou seminar de informare organizat de CCIA Timis

13 martie, 2018 - 03:35 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Programul anual de informare si instruire a firmelor cu privire la reglementari europene si nationale pe care CCIAT il organizeaza in colaborare cu Institutia Prefectului Judetul Timis si serviciile publice deconcentrate din teritoriu continua cu un seminar privind reglementarile fiscale.

Astfel, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara organizeaza in data de 21 martie 2018, ora 1100, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, un seminar de informare dedicat reglementarilor din domeniul fiscal cu impact asupra activitatii agentilor economici, sub genericul:

REGLEMENTARI FISCALE IN VIGOARE PENTRU ANUL 2018

Seminarul va fi sustinut de specialisti din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...