Noutati :

Adrian Bere, sef interimar la Directia de Mediu din Primaria Timisoara, dupa pensionarea lui Vasile Ciupa

25 octombrie, 2012 - 06:44 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Director nou la Directia de Mediu din cadrul Primariei Timisoara. Adrian Bere Semeredi, seful Serviciului de Avize Mediu Urban din cadrul directiei, a fost pus joi in locul lui Vasile Ciupa, care a decis sa iasa la pensie dupa ce a fost sanctionat de Comisia de disciplina pentru neregulile de la Parcul Copiilor.

CITESTE SI: Decizia Comisiei de disciplina pentru seful Directiei de Mediu din Primaria Timisoara: 20% din salariu! Vasile Ciupa: Sunt cu un picior in pensie, nu ma intereseaza!

Referatul a fost semnat chiar de viceprimarul Dan Diaconu, care are in subordine Directia de Mediu, urmand sa fie dus mai apoi la primarul Timisoarei. Adrian Bere va sta interimar pana la sfarsitul anului, pentru ca de anul viitor sa se organizeze concurs pentru post.

„Adrian Bere a fost numit interimar ca sef la Directia de Mediu pana la sfarsitul anului, cand se va face concurs, daca se vor debloca posturile si se mareste plafonul de salarii”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu pentru www.opiniatimisoarei.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. I-au dat o sanctiune asa de ochii fraierilor !!

  2. Asta,nu e …..specialistul in animalele,de la gradina zoologica?

  3. ….vai de noi, ce trecut director avem si ce viitor interimar avem….de groaza !!!

    • mah Pilu sa tzo trag ca ti iei di domnu bere. iel ie specialist in cane mioritic sish de doctoratu icisha la universitate agrecola. asa ca ie bun pintru fonctzie di derector. muistu*le ci ieshti. ca ti shtiu ieshti pop*naru ala di la mediu care ti dai mare. la8ba ci ieshti! uuuuuuuooooooooooooooooooo