Noutati :

Adrenalina pe patru roti. Reincepe Campionatul Judetean Timis de automobilism

10 august, 2020 - 09:47 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. In data de 15.08.2020 incepand cu ora 13.15 in comuna Dumbravita va avea loc etapa a IV-a din Campionatul de Automobilism & Karting Timis 2020, sub denumirea “RALLY-KART DUMBRAVITA 2020”. Etapa se afla in organizarea Asociatiei AUTO CLUB RALLY TIMIS si a Comisiei de Automobilism si Karting-A.C.R.Timis.

Concursul va consta din 3 sectiuni: circuit viteza, drift, eco kart (electric), toate cu cate doua manse de concurs, iar in clasament conteaza mansa cea mai buna. Dumbravita isi mentine statutul de unica localitate rurala din tara care se alinie noilor principii FIA de promovare a vehiculelor electrice, prin organizarea in cadrul CSC Dumbravita a unei sectiuni de ecokarting (karturi electrice), cu 10 sportivi la ora actuala, copii cu varsta intre 6-15 ani, care deasemenea vor participa la acest concurs impreuna cu pilotii auto de la acest club.

La eveniment se pot inscrie toti amatorii pasionati de automobil, conditiile fiind foarte facile, si pot participa si automobile neinmatriculate, cu maxim 3 piloti pe o masina. Multi piloti de renume timiseni si nu numai si-au anuntat participarea. Evenimentul sportiv se va desfasura cu respectarea tuturor masurilor legale in vigoare la data organizarii contra infectarii cu virusul COVID-19-detalii pe pagina de facebook a campionatului. Inscrierile se pot face pana joi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...