Noutati :

ADMITERE 2014: La Universitatea de Vest din Timisoara s-a dat startul inscrierilor. Cate locuri cu taxa si bugetate sunt?

11 iulie, 2014 - 12:08 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. La Universitatea de Vest din Timisoara sunt disponibile, pentru admitere, 2040 de locuri bugetate si 3667 de locuri cu taxa, la cele 11 facultati din cadrul institutiei de invatamant superior.

Inscrierile se desfasoara in perioade diferite, in functie de facultatea pentru care opteaza candidatii, iar procesul de admitere dureaza pana in 30 iulie, fiecare facultate avand propriul calendar de examene.

Vezi AICI caldendarul inscrierilor la Unversitatea de Vest din Timisoara.

Cat despre probele de examen, sunt facultati unde admitrerea include si o proba eliminatorie sau prezentarea unui eseu motivational, pe langa probele de specialitate. Totodata, algoritmul de calcul pentru media de admitere difera in functie de facultate, el putand sa cuprinda notele de la examenul propriu zis dar si de la cel de bacalaureat.

Vezi AICI cum se calculeaza media de admitere pentru fiecare facultate din cadrul UVT.

Pentru ca absolventii de liceu din alte localitati care vor sa urmeze cursurile Universitatii de Vest sa se poata inscrie mai usor, UVT deschide, in perioada 15-17 iulie centre de inscriere si de admitere pentru toate facultatile sale in Deva, Resita si Drobeta Turnu Severin. Acestea vor prelua dosarele candidatilor in aceleasi conditii ca in Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...