Adio sala polivalenta in Timisoara! Consiliul Judetean nu are bani pentru constructia acesteia!

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis nu aloca bani, anul acesta pentru construirea unei sali polivalente in Timisoara, care sa gazduiasca atat competitii sportive, cat si spectacole. Acesta este un proiect al vechii administratii.

Consilierul judetean al PNL, Cosmin Costa, a solicitat in sedinta de plen a CJT, realizarea unui proiect tehnic, impreuna cu Primaria Timisoara, pentru construirea salii polivalente din Timisoara, aceasta in conditiile in care nu sunt bani cuprinsi in buget pentru acest proiect.

Constructia unei sali polivelente cu minim 7.000 de locuri este un proiect nerealizat anul trecut. Propun sa facem, impreuna cu Primaria Timisoara, un proiect tehnic, la o viitoare rectificare de buget, sa il cuprindem pe lista de investitii„, a spus Costa.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a declarat ca un stadion nou si o sala polivalenta in Timisoara nu pot fi sustinute de buget, in acest an.

Stadionul si sala polivelenta astazi nu le putem sustine in buget. Avem cateva proiecte in incercarea de a le realiza impreuna: intermodalul, parcul fotovoltaic de la Covaci care fiecare are o valoare semnificativa„, a declarat Bojin.

Timisoara va gazdui in anul 2015 un campionat european de baschet feminin, iar pentru aceasta importanta competitie este necesara construirea unei sali polivalente in Timisoara.

CITESTE SI: In Timisoara s-ar putea construi o sala polivalenta de pana la 14.000 de locuri

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Stati linistiti d-lor alesi locali,o sala polivalenta de 15.000 de locuri se va construi din banii guvernului pana in 2015,cand la Timisoara se va desfasura Campionatul European de Baschet Feminin.Voi nu aveti bani de nimic concret,doar de promisiuni electorale,nu?

  2. E vorba de aceeasi sala, Sorin Eman. Pentru care pana la urma Guvernul nu a avut bani.

  3. nu..e vb de faptul ca anul trecut alesii nostrii dragi au promis verzi si uscate in doua randruri!!!!!!dar atat..au promis…pe zi ce trece fiecare promisiune pica, fiind inlocuita cu alta promisiune