Noutati :

Actiunea BLOCADA 2015 in punctele fierbinti din Timisoara si din judet! Filtre, masini furate, arme, amenzi! Ce fac politistii?

31 iulie, 2015 - 01:53 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. O actiune de proportii, declansata in intreaga tara de catre Politia Romana, in perioada 25 iulie -31 august, inseamna in Timis o desfasurare uriasa de forte.

Sub numele Blocada 2015, peste 350 de politisti actioneaza in toate punctele fierbinti din Timisoara si din judet.

In primele 5 zile, au participat 229 de politisti de la ordine publica, 54 de la rutiera, 46 de la investigatii criminale, 22  de la transporturi si 4 specialisti in arme, explozivi si substante periculoase.

In urma a 80 de actiuni punctuale, politistii au constatat 70 de infractiuni, dintre care 16 de natura judiciara, 32 la regimul circulatiei rutiere, 3 la regimul armelor si munitiilor si 19 alte genuri de infractiuni. Dintre infractiunile descoperite, 46 au fost constatate in flagrant delict.
Politistii au depistat 6 persoane urmarite, dintre care 4 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei inchisorii.

Au fost instituite 31 de filtre rutiere, au fost identificate 2 autovehicule care fusesera sustrase si au fost confiscate 5 arme, dintre care una letala si 4 neletale.

De asemenea, au fost aplicate 1365 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproape 200.000 de lei, dintre care 123 pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica.

In urma activitatilor desfasurate in trafic, politistii au aplicat 940 de contraventii, dintre care 511 pentru viteza neregulamentara si 22  pentru nerespectarea normelor legale privind depasirea.

Ca masura complementara, politistii au confiscate bunuri in valoare de peste 2000 de lei, au retinut 80 de  permise de conducere, dintre care 6 pentru consum de alcool si 14 pentru viteza si au retras 26 certificate de inmatriculare.

Politia Romana desfasoara actiunea Blocada, atat pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale, cat si pentru asigurarea unui trafic rutier fluent, in special pe drumurile dinspre si catre punctele de trecere a frontierei.

Asadar, soferi, atentie mare, Blocada continua pana in 31 august.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. scârbele de politicieni si-au scos ,,uneltele,,de făcut bani …negrii ,ca,deh,cu Furatul e tot mai greu cu DNA-ul pe urmele tale!

  2. Foarte bine, vrem actiuni de genu in fiecare zi!