Noutati :

ACS Poli Timisoara are asigurat inca un milion de lei de la Consiliul Local

2 noiembrie, 2012 - 07:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0
Consilierii locali au aprobat, vineri, proiectul de hotarare prin care ACS Poli va primi inca un milion de lei de la bugetul local, bani care reprezinta  cotizatia pentru trimestrul al IV-lea din acest an.
Municipalitatea hotarase in vara sa aloce gruparii timisorene o cotizatie anuala  in suma de 4.000.000 lei, cate 1 milion pentru fiecare trimestru.
”Cotizatia din partea Municipiului Timisoara va fi utilizata de catre Asociatie, in conformitate cu hotararile Adunarii Generale a Asociatiei si cu prevederile legale in vigoare. Cotizatia se efectueaza pentru activitatea sportiva cuprinsa in calendarele competitionale ale echipelor de fotbal ale „ACS Poli Timisoara”, in conformitate cu calendarul Federatiei Romane de Fotbal, din editia 2012-2013. Distribuirea cotizatiei cade in sarcina Adunarii Generale si a Consiliului Director care raspund, conform prevederilor legale de modul de utilizare a sumelor alocate. In situatia in care se constata ca sumele alocate din bugetul local nu au fost utilizate in scopul pentru care a fost constituita asociatia si nu au fost utilizate conform prevederilor legale, acestea vor fi recuperate de la persoanele care se fac vinovate din cadrul asociatiei. Municipiul Timisoara va efectua platile pentru cotizatia aprobata, in transe, pe durata trimestriala, in limita bugetului disponibil si a disponibilului in cont la data solicitarii de plata”, se arata in proiectul de hotarare aprobat de consilierii locali.
In septembrie, ACS Poli a inaintat Primariei Bugetul de cheltuieli pe semestrul al II-lea, care insuma 3.551.300 lei, iar in sedinta de plen a Consiliului Local din 28 septamebrie, clubul si-a prezentat Raportul de activitate pentru perioada iulie-august-septembrie.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...