Abonamentele Timpark pentru rezidenti si masini electrice pot fi cumparate online, la Timisoara

TIMISOARA. Primaria Timisoara anunta ca abonamentele Timpark pentru rezidenti si pentru vehicule electrice pot fi cumparate online, incepand de marti, 31.05.2022. Dupa verificarea documentelor, in functie de volumul de cereri depuse, abonamentele vor fi transmise posesorilor prin e-mail.

CITESTE SI: A triplat pretul si incearca sa gaseasca o firma care sa deseneze Traseul Revolutiei de la Timisoara. Administratia Fritz a relansat licitatia 

Abonamentele vor putea fi cumparate prin intermediul site-ului https://www.timpark.ro/, unde sunt deja disponibile abonamentele de uz general pentru Zonele I, II si III si cel mixt.

Plata se poate face cu cardul bancar si va fi conditionata de transmiterea documentelor necesare pentru eliberarea abonamentului de rezident.

Angajatii Timpark vor verifica documentele si vor elibera abonamentul. Pana la automatizarea completa a procesului, va fi posibil sa existe un decalaj de cateva zile intre depunerea cererii si eliberarea abonamentului, impus de numarul de cereri care se inregistreaza pe site.

Pentru eliberarea abonamentului de rezident este nevoie de: actul de identitate (inclusiv mentiunea privind stabilirea resedintei pentru persoanele care nu au domiciliu in Timisoara) si certificatul de inmatriculare al vehiculului cu inspectia tehnica periodica valabila.

Suplimentar, sunt necesare:
– certificatul de casatorie pentru persoanele care solicita un abonament rezidential pentru un vehicul detinut de sotul/sotia acestora
– certificatul de nastere pentru persoanele care solicita un abonament rezidential pentru un vehicul detinut de o ruda de gradul I sau
– o dovada din partea proprietarului entitatii juridice pentru persoanele fizice care solicita un abonament rezidential pentru un autovehicul inmatriculat pe persoana juridica respectiva.

Abonamentul rezidential se poate elibera pentru un singur autovehicul/persoana si nu este transmisibil.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Părerea mea spune:

    De ce nu s-a putut solicita abonamentul de rezident prin e-mail și până acum? Sau s-a vrut umilirea rezidenților? Poate ne răspunde redacția…