Noutati :

A murit Mircea Purceld, consilier local PP-DD si fost deputat de Timis in Parlamentul Romaniei

13 august, 2013 - 10:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Consilierul local PP-DD Mircea Purceld s-a stins din viata in aceasta dimineata, in urma unei grele suferinte.  Vestea a cazut ca un trasnet atat in randul colegilor de partid, cat si a celor din Consiliul Local Timisoara.

Avea 65 de ani si era de profesie economist.

Octavian Mircea Purceld s-a nascut in 12 februarie 1948 si avea un copil. Acum era la primul mandat in Consiliul Local Timisoara. In trecut a fost deputat al PRM, in perioada 2002 – 2008, timp de doua mandate. A facut parte si din Comisia Economica a Camerei Deputatilor.
S-a inscris in Partidul Romania Mare in anul 1992. Dupa alegerile din 2008 s-a retras din toate functiile detinute in PRM, iar inaintea alegerilor din 2012 s-a inscris in PP-DD.
Inmormantarea va avea loc joi, de la ora 14.00, in cimitirul Rusu Sirianu din Timisoara.
Colegul nostru a murit azi noapte la ora 3.30 – 4.00. Sunetm devastati de veste. A fost un cumul, o infectie depistata tarziu. Este o pierdere grea pentru noi. Era un prieten si un om care se pricepea la politica. Am pornit impreuna un proiect in cadrul Organizatiei Judetene Timis a PP-DD, iar golul lasat prin plecarea sa va fi foarte greu, daca nu imposibil, de acoperit. Am pierdut un prieten drag, insa acum prioritara este durerea familiei, careia dorim sa ii transmitem cele mai sincere condoleante, putere sa treaca peste momentul greu si rabdare pentru a se cicatriza rana din suflet. Tuturor ne raman amintirile dragi, vorbele de duh si sfaturile intelepte. Odihneste-te in pace, prieten drag! „, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro, deputatul Adrian Diaconu, presedintele PP-DD Timis.

„In numele Primariei Timisoara adresam condoleante familiei consilierului local Mircea Purceld, care s-a stins astazi din viata. A fost unul dintre profesionistii importanti ai CLT, un om cu activitate in comunitate extrem de prodigioasa, un om care a fost aproape de comunitatea timisoreana si care a insemnat un factor de echilibru in CLT„, a spus viceprimarul Dan Diaconu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dzeu sa-l Odihneasca in pace ,

  2. …cum e chestia aia cu ,,cand cu unul,cand cu altul” ?